Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pickupbox.nl: mobiele opslagruimte

Veel van jullie zijn waarschijnlijk al wel bekend met het fenomeen ‘tijdelijke opslagruimte’. Je kunt hier eenvoudig je spullen onderbrengen tijdens een verblijf in het buitenland of tijdens een verbouwing. Na afloop haal je alles weer op en zet je het weer netjes terug op zijn plek. In vrijwel alle grote steden kun je inmiddels wel een aanbieder van tijdelijke opslagruimte te vinden. Maar heb je ook wel eens gehoord van een mobiele opslagruimte?

Mobiele opslagbox
In plaats van dat je je spullen eerst in een verhuiswagen laadt, deze naar de opslagruimte toe rijdt en daar vervolgens lost, laad je je spullen direct in een mobiele opslagbox. Je dient hiervoor eerst een afspraak te maken, minimaal twee dagen van te voren, waarna de box voor je deur wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat al je spullen pakklaar staan wanneer de opslagbox arriveert zodat ze zo kunnen worden ingeladen. Bij een goede voorbereiding kun je de opslagbox binnen 1,5 a 2 twee uur inladen. De container wordt vervolgens nog dezelfde dag opgehaald en naar een beveiligd en verwarmd opslagcentrum gebracht.

De opslagboxen hebben een inhoud van 8 m3: ze zijn 2.25m hoog, 1.5m breed en 2.40 diep. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, dan kun je meerdere opslagboxen in één keer bestellen (tot maximaal 5 opslagboxen in één keer).

pickupbox.nl

Zijn mijn spullen veilig opgeslagen?
Meestal zijn je eigendommen gewoon verzekerd wanneer ze liggen opgeslagen (mits je een inboedelverzekering hebt afgesloten). Je dient dan wel je verzekeraar op de hoogte te brengen van het feit dat je je spullen tijdelijk ergens anders hebt ondergebracht (we noemen dit ook wel een ander risicoadres). Vaak is de dekking tijdelijk, het is daarom wel verstandig om de voorwaarden van uw verzekering er even op na te slaan.

Het is overigens ook mogelijk om de opslagboxen van pickupbox.nl te gebruiken als verhuisbox. In plaats van dat de containers naar een opslagpunt worden gebracht, worden ze voor je nieuwe woning afgezet.

Linkruil.org

Comments are closed.