Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Praktische tips voor een tuinfeest

Nu de avonden nog wat warmer zijn, is het een leuk idee om uw vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellig tuinfeest. Maar wat zijn nou dingen waar u rekening mee moet houden? Hier een aantal praktische tips!

Palazetti barbecue Posillipo

1. Het eten: de barbecue

Wie tuinfeest zegt, zegt barbecue├źn. Barbecues zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. U kunt gaan voor de bekende gasbarbecue of houtskool barbecue, maar er zijn meer opties. Zo zijn er aantal tuinhaarden die ook gebruikt kunnen worden als barbecue, deze worden dan vaak geleverd inclusief grillrooster. Daarnaast zijn er voor sommige vuurschalen ook grillroosters te krijgen, opties genoeg dus!

Allibert Ice Cube

2. Het drinken: houd het koel

Als gastheer of -vrouw zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om de hele avond drankjes voor een ieder te pakken. Daarnaast wordt wat druk en is het wellicht vervelend voor de gasten om steeds naar de koelkast te lopen voor een drankje. Een praktische oplossing hiervoor is om de koeling naar buiten te halen. Zo kunt u emmers vullen met ijs waar u de flessen met drinken in kunt zetten. Een optie die er wat luxer uit ziet is de Ice cube koelbox van Allibert. Deze ziet er uit als bijzettafel of voetensteun, maar kan ook dienen als koelbox. Zo kunt u uw drankjes koel en tegelijk trendy bewaren!

Eurom PD1500T Terrasverwarmer

 

3. Verwarmen van uw tuin of terras

Wordt het toch wat koeler in de loop van de avond, dan kunt u uw tuin of terras verwarmen met een vuurkorf of de modernere variant: de terrasverwarmer. Ook dit product is in verschillende soorten te verkrijgen, voor ieder wat wils dus! Zit u gezellig met een klein groepje rondom een tafel, ga dan voor een tafelheater. Daarnaast zijn er ook heaters verkrijgbaar voor in uw parasol, deze neemt vrijwel geen ruimte op uw terras. Voor een ouderwets gezellige sfeer kunt u natuurlijk ook voor de traditionele vuurkorf gaan.

 

Linkruil.org

Comments are closed.