Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

PVC vloer is ook geschikt voor uw huis

Op zoek naar een nieuwe vloer? Waarom zou u nog kiezen voor een ouderwetse en bewerkelijke houten vloer als we al zo veel verder zijn in ontwikkeling van bijvoorbeeld pvc vloeren? Een pvc vloer heeft veel meer demping en zijn dus veel stiller dan houten vloeren. Ook zijn ze bijvoorbeeld goedkoper en een stuk onderhoudsvriendelijker dan de meeste houten vloeren. We sommen de voordelen van een pvc vloer even rustig voor u op. Je hebt ook laminaat.

Stilte van een mooie PVC vloer

Allereerst  dus het geluid. Zeker als u bijvoorbeeld in een gehorige flat woont is een pvc vloer echt geweldig. U hoort het nauwelijks als er iemand over de vloer van pvc loopt. Toch zullen sommige mensen het misschien wel jammer vinden dat het typerende geluid van iemand die over een houten vloer loopt bij pvc ontbreekt. Dan iets waar niemand negatief over kan zijn bij pvc vloeren: de prijs. Pvc vloeren zijn namelijk een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld houten vloeren en zeker niet minder van kwaliteit. Omdat het ook nog eens minder kost om aan te leggen bent u met een pvc vloer dus altijd een stuk goedkoper uit dan met een houten vloer. Zelfs in het onderhoud is pvc goedkoper omdat het beschikt over een geweldige slijtvastheid en krasbestendigheid. Hierdoor mankeert er haast nooit iets aan de vloer en heeft u er jarenlang geen omkijken meer naar. Het onderhoud van een pvc vloer is minimaal.

Onderhoud PVC

Als u een vlek maakt is het geen probleem omdat je het er met een vochtig doekje eenvoudig weer afveegt. Zo loopt uw mooie vloer nooit blijvende schade op. Ook een groot voordeel van een pvc vloer is dat hij enorme mogelijkheden heeft op het gebied van design. U kunt zelf kiezen wat voor uitstraling en afwerking uw vloer moet hebben zodat hij perfect past in uw kamer. Tevens gaat pvc geweldig samen met vloerverwarming omdat het de warmte goed geleid en vasthoud. Al met al heeft een pvc vloer onbegrensde mogelijkheden en een gunstige prijs. Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen. Wat houdt u nog tegen om een pvc vloer in uw huis aan te laten leggen?

Linkruil.org

Comments are closed.