Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Reinig uw matras met regelmaat

Halverwege de jaren ’90 is in Australië een reinigingsformule voor matrassen ontwikkeld. Dé manier om je matras te reinigen. Matrasreiniging is belangrijk om huisstofmijt, vlekken en allergieën te voorkomen.

Voordelen matrasreiniging
Het is voor de gezondheid belangrijk om je matras regelmatig te reinigen. Allergische reacties kunnen worden voorkomen wanneer huidschilfers en huisstofmijt worden verwijderd. Ook de kans op astma-aanvallen wordt verminderd. Wanneer het matras is gereinigd, zullen er minder prikkelende stoffen worden ingeademd, waardoor er minder snel benauwdheid optreedt.

Een ander belangrijk voordeel van matrasreiniging is dat huisstofmijt wordt verwijderd. Het bijna onzichtbare beestje leeft in kussens en matrassen. De huisstofmijt legt 3 tot 5 eitjes per dag, waardoor het aantal huisstofmijten binnen een mum van tijd wordt vermenigvuldigd. Ze zijn dus lastig te verwijderen. Na het reinigen van het matras zullen de huisstofmijten geen kans meer hebben.

Hardnekkige vlekken kunt u ook verwijderen middels professionele matrasreiniging. Ideaal wanneer u nog kleine kinderen heeft, die zo nu en dan nog in bed plassen. Wanneer u hier niet op tijd bij bent, is het moeilijk de vlek zelf te verwijderen. Dankzij matrasreiniging worden ook bijvoorbeeld bloedvlekken gemakkelijk verwijderd. U kunt weer slapen in een heerlijk fris, gereinigd matras!

Waarom niet zelf reinigen?
Het is en blijft lastig zelf uw matras te reinigen. Een matras lijkt schoon, maar bijvoorbeeld schimmels en huisstofmijt kunnen niet met het blote oog worden waargenomen. Met name wanneer u last heeft van allergieën is het belangrijk dat uw matras professioneel gereinigd wordt. Matrassen worden gereinigd op een manier die wij zelf niet kunnen.

Geniet van een schoon en fris matras dankzij matrasreiniging!

Linkruil.org

Comments are closed.