Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Riverdale geurartikelen

Is je interieur af maar heb je toch het gevoel dat er iets mist, dan zijn de Riverdale geurartikelen de ideale finishing touch voor het interieur. De geurartikelen zien er niet alleen leuk uit en gemakkelijk te decoreren in het interieur, de naam zegt het al ze verspreiden een heerlijke geur door de kamer. Weg met de ongewenste luchtjes, het is toch heerlijk als je thuiskomt en een heerlijke geur je tegemoet komt. De geurartikelen hebben ook nog eens invloed op je stemming, want zeg nou zelf je wordt toch vrolijker van een lekkerder ruikend huis.

Wil je iemand anders ook laten genieten van een heerlijk ruikend interieur, dan kan je ook de geurartikelen cadeau doen. Je hoeft dan niet uren na te denken wat je voor een cadeau wilt kopen, een geurkaars of geurkussentje is een erg leuk en origineel cadeau.

Soorten
Riverdale geurartikelen bestaan uit vier verschillende soorten artikelen. Je hebt interieur sprayen, geurstokjes, smelt wax tabletten en natuurlijk geurkaarsen. De artikelen zien er stijlvol en luxe uit met hun stijlvolle vormen, verpakkingen en kleuren.

Geur
De Riverdale geurartikelen hebben 13 verschillende geuren waaronder een pakket van 3 November geuren dat erg leuk is om cadeau te doen of om jezelf te verwennen. Er zijn verschillende geuren van een kruidige geur van Forest & Patchouli tot een bloemige frisse geur van Lily & Green Tea, dus je hebt genoeg keus.

Kleur
De geurartikelen van Riverdale bestaan uit 12 verschillende kleuren. Er zijn basic kleuren zoals zwart en wit maar ook opvallende kleuren van Silk bruin tot Indian Rood. Zo een leuk geurartikel zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar accentueert ook nog eens de kleur in het interieur.

Linkruil.org

Comments are closed.