Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Riviera Maison bij CASBA Wonen

Riviera Maison ontwerpt bijzondere producten die een speciale sfeer uitstralen. Of het nu een sierkussen of een cappuccino kopje is, alle producten worden door Riviera Maison zelf ontworpen. Op de begane grond bij Casba Wonen vindt u vele exclusieve accessoires en meubelen van dit mooie merk. Uiteraard hebben wij regelmatig unieke aanbiedingen voor u, zowel in onze showroom als in de online shop.

Riviera Maison collectie online
Als u op zoek bent naar een speciaal cadeau, dan zit u goed bij onze online shop. Op de webshop van CASBA kunt u de accessoires van Riviera Maison overzichtelijk terug vinden. Zo kunt u gemakkelijk het mooiste cadeau voor uw vriendin vinden. En u kunt natuurlijk ook gewoon uzelf verwennen met sfeervolle keukenaccessoires. Voor wie het cadeau ook is, wij zorgen er altijd voor dat uw cadeau fantastisch ingepakt wordt.

Outlet Riviera Maison
Op onze meubel outlet pagina en onze meubel actie pagina kunt u speciale aanbiedingen en de leukste koopjes vinden. U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief als u echt geen aanbiedingen wilt missen en altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van de laatste koopjes.

XOOON bij CASBA Wonen
XOOON is een hip en opvallend merk waar u de hele woonkamer mee kunt inrichten. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid en vernieuwd met de laatste trends en kleuren. XOOON maakt gebruik van eigen materialen en designs die een mix vormen tussen pure materialen en “Young Design”.

Xooon online is er voor de jonge consument en consumenten die zich jong voelen en die precies weten wat ze willen. XOOON vindt dat levensstijl en smaak niets met leeftijd te maken hoeft te hebben. XOOON richt zich op sportieve en ruimdenkende mensen die ruimte en bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubels moeten dus stevig zijn, maar daarnaast ook modieus en actueel.

Bij CASBA Wonen kunt u de gehele collectie van XOOON vinden, gepresenteerd in haar eigen moderne sfeer.

casba

Xooon, Riviera Maison en meer bij CASBA Wonen en Slapen. Surf online of kom langs en geniet van 20.000M2 winkelplezier!

Linkruil.org

Comments are closed.