Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rolluiken houden inbrekers buiten de deur

Vorig jaar is het totaal aantal inbraken met 10% gestegen. Het laatste half jaar is dat nog eens met 18% omhoog gegaan. Dat alleen is al een goede reden om een rolluik aan te schaffen. Want doordat de rolluiken van RVS, staal of aluminium zijn gemaakt zijn deze heel sterk en houden ze ook weel lawaai van buiten tegen. Maar dat is niet de enige functie van de rolluik. De rolluik is namelijk voor mensen die op zoek zijn naar 100% zonwering. En dat biedt de rolluik gegarandeerd.

Zonwering specialisten

Woont u in een buur waar de inbraakpercentage is toegenomen? Of bent u opzoek naar 100% zonwering? De zonwering specialisten kunnen u vertellen wat het beste pas bij uw huis. Een rolluik van staal of juist één aluminium. Zij kunnen, als u een keuze heeft gemaakt, de rolluiken bij u komen installeren. Dit gaat heel snel en u kunt zo genieten van uw rolluiken. Tevens kunt u kiezen hoe de rolluiken worden geïnstalleerd. U kunt ze in uw kozijn laten monteren, zo zie je de rolluiken niet zitten. Maar u kunt ze ook op uw kozijnen laten monteren, zo ziet u ze wel maar het is wel goedkoper dan de inbouwrolluik.

Rolluiken

Er zijn rolluiken in veel verschillende soorten en maten. U kunt een luik helemaal naar eigen smaak aanschaffen. De luiken zijn er namelijk in ontelbaar veel vormen en kleuren. De luiken verschillen ook veel in prijs. U kunt namelijk dure rolluiken kiezen maar die zijn wel inbraakveilig. Deze rolluiken hebben een politiekeurmerk van ‘veilig wonen’. U kunt ook kiezen uit de wat goedkopere rolluiken, deze zijn niet inbraakveilig maar beschermen wel tegen de zon. De keuze is aan u, wij hebben alles op voorraad, u hoeft alleen de rolluik uit te zoeken die bij u past.

Linkruil.org

Comments are closed.