Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schildersbedrijf Hengelo voor in de buurt

Een senior schildersbedrijf Hengelo business management belangrijk bij Clemson , Porter brengt de Student Schilders bedrijf aan de CSRA . Student Schilders is een bedrijf waarmee studenten een bedrijf te runnen , dat is wat Porter hoopt te doen na zijn afstuderen schilder Hengelo in december

” Dit is mijn schilder Hengelo stage door middel van Clemson , en ik nam het alleen maar om real-world ervaring op te doen , want ik wil uiteindelijk mijn eigen bedrijf te runnen als ik van school , ” zei hij . “Toen ik vertrekken Clemson deze december , wil ik schilder Hengelo een idee van wat ik wil doen, kan het met Student Schilders of mijn eigen bedrijf .

Porter heeft gewerkt schilder Hengelo voor Student Schilders drie jaar in de Upstate , maar is uiteindelijk het merk terug te brengen naar zijn geboortestad .
” De afgelopen twee jaar liep ik de zaken in Anderson , vlak bij Clemson , en ze wilde beginnen in Georgia en North Augusta , ” zei hij . ” Ze besloten om me hierheen te sturen , want dit is mijn hometown . Ik moet alles wat je zou denken , zo ver als het runnen van een bedrijf te doen. Onbevangen . Ik alle marketing te doen , het schatten schilder Hengelo van de banen , de verkoop van banen , het inhuren van alle werknemers en het vinden van leads voor de banen . Ik heb ook mijn bemanningen beheren tijdens de zomer, omdat we schilderen van begin mei tot half augustus ; we schilderen de schilder Hengelo hele zomer .

Voor zijn vestiging in CSRA , schilder Hengelo wordt Porter dieper ingaan op wat hij leerde in Anderson .
” We zouden ongeveer 40 banen doen in Anderson . Ik probeer het dubbele van de hoeveelheid werk te doen in het gebied, “zei hij . “Ik wil doen 60 of meer . Sommige banen zijn erg klein , misschien een halve dag werken , dus ik denk dat we dat aantal te raken. Dit gebied is echt geweldig , en ik ben het draaien van een grotere crew – Ik loop twee bemanningen in plaats van de traditionele schilder Hengelo een bemanning van vier of vijf jongens op. Ik heb 15 jongens ingehuurd , en we zullen trainen deze maand door Sherwin – Williams , en ik zal mijn vaste bemanningen te vinden schilder Hengelo. “

Linkruil.org

Comments are closed.