Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schuttingdeuren als entrée

Wanneer je een schutting gebruikt als tuinafscheiding wil je natuurlijk ook van buitenaf toegang krijgen tot je tuin. Om die toegang te krijgen is een schuttingdeur onmisbaar. Schuttingdeuren zijn tegenwoordig perfect te matchen met je schutting. Je kunt een schuttingdeur van hetzelfde materiaal dan als je schutting kiezen maar ook een contrast creëren.

Materialen

Er zijn veel verschillende materialen te verkrijgen voor een schuttingdeur. Er zijn schuttingdeuren van hardhout en geïmpregneerd hout. Geïmpregneerd hout is behandeld met een speciale vloeistof  dat waterafstotend is. Dit zorgt ervoor dat het hout minder snel gaat rotten. Ook worden de schuttingdeuren van composiet veelvuldig aangeboden. Composiet bestaat uit kunststof en hout en wordt gekenmerkt als een duurzaam en onderhoudsvriendelijke grondstof.

Waar moet je opletten bij het plaatsen van een schuttingdeur?

Voordat je een schuttingdeur gaat plaatsen is het zeer belangrijk om te kijken welke maten je nodig hebt. Naast de standaard maten is het bij de meeste aanbieders mogelijk om de schuttingdeur op maat te maken. Ook moet je rekening houden met de situatie aan de straatkant van de schutting. Heb je een druk bezochte straat aan je schutting grenzen dan is het verstandig om je schuttingdeur naar binnen te laten draaien. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de situatie aan de straatkant van de schutting bij het kiezen van het juiste materiaal. Wanneer je schutting aan een druk bezochte straat grenst is het verstandig om een materiaal te kiezen dat minder snel beschadigd. Schuttingdeur wordt compleet met alle bevestigingsmaterialen geleverd. Het enige dat u verder nog nodig heeft zijn eventueel palen om het aan te bevestigen.

Linkruil.org

Comments are closed.