Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Scooters in Hoofddorp van VVR Parts

Wilt u graag een scooter aanschaffen? Woont u in de omgeving van Hoofddorp? Maak dan kennis met VVR Parts. Hier kan je scooters kopen die geheel naar wens zijn. Maar ook voor fietsen kan je terecht bij VVR Parts. Ze hebben een ruim assortiment in zowel tweedehands als nieuwe fietsen. Lijkt je dat ook wat? Maak dan kennis met VVR Parts en koop de fiets naar wens uit de fietsenwinkel van Nieuw Vennep.

Een fietsenwinkel met de beste service

Altijd  vervelend als blijkt dat je band lek is. Het is dan prettig als je vrijwel altijd terecht kan bij de fietsenwinkel in de buurt. Voor VVR Parts geldt dat! Zij hebben zeer ruime openingstijden en zijn iedere dag geopend van 8 tot 22 uur. Dat is nog eens service! En als je liever hebt dat ze je fiets thuis bij je ophalen kan dat ook. Maak dan gebruik van de speciale haal- en brengservice die ze aanbieden. Dit is overigens ook ideaal voor als je de scooter graag wil laten repareren.

Meer weten over deze fietsenwinkel?

Surf  naar de website en lees er over de verschillende diensten en mogelijkheden van deze fietsenwinkel in  Nieuw Vennep. En wie weet rijd jij straks ook op een hele fijne nieuwe fiets, of een mooie tweedehands scooter! En laat je fiets repareren door deze fietsenmaker in Hoofddorp.

Linkruil.org

Comments are closed.