Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sfeervol vuur in huis

Wanneer u op zoek bent naar een inzethaard om in het gat van uw bestaande open haard te plaatsen, zijn er genoeg mogelijkheden op de markt te vinden.

U kunt bijvoorbeeld zoeken naar een mooi landelijk model, dat gezellig en huiselijk oogt. Een beetje het beeld van de ouderwetse, gezellige inzethaard die je ook op de plaatjes van de boeken ziet. Of als je een beetje wegdroomt van een blokhut midden in een groot, donker bos. En dan zo’n blokhut die tussen de bomen opdoemt. Dan kom je binnen door zo’n grote, krakende, zware, houten deur en zie je in het midden van de kamer, omgeven door een gouden gloed, een sfeervolle, knapperende, gezellige inzethaard.

Geen vonken met een inzethaard

En je zet ‘m gewoon in de stookopening van je reguliere haard. Het voordeel van een inzethaard is dat hij voorzien is van glas. Je hebt dus geen last van vonken die door heel je kamer vliegen en waarbij je kans hebt dat er iets in de brand vliegt. Met kinderen en huisdieren is dit ook een zeer prettig idee natuurlijk. En je kunt eens gewoon een boodschap gaan doen of koffie drinken bij je overbuurvrouw zonder dat je je zorgen moet maken om je uitdovende open haard. Er vliegen namelijk geen vonken uit een inzethaard terwijl je weg bent en zodoende hoef je je dus ook geen enge scenario’s tijdens je welverdiende kop koffie in je hoofd te halen en kun je gewoon luisteren naar de roddels van je buurvrouw.

Voordelig en mooi

Een inzethaard heeft een veel prettiger rendement dan een gewone open haard en is dus veel langer in de stookkosten. Het is heel fijn dat je hem gewoon in de stookopening van je reguliere haard kunt zetten dus er niet speciaal een nieuwe plek voor hoeft te maken. Je hebt de sfeer in huis met een inzethaard, maar wel op een veilige manier.

Linkruil.org

Comments are closed.