Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Showtuin met kunstgras in Antwerpen

Kunstgras is een populair product in Antwerpen. Althans, dat merken wij aan de zoekresultaten op internet. Niet voor niets natuurlijk, Antwerpen is een regio met veel inwoners. In de stad wordt sowieso altijd meer kunstgras geplaatst dan in de buitengebieden. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat de groeiomstandigheden voor gras in kleinere tuinen niet ideaal zijn.

Kunstgras moet je zien en voelen

Woont u in Antwerpen en overweegt u ook kunstgras aan te schaffen?  Wij vinden dat u kunstgras eerst moet zien en voelen voordat u het koopt. De reden is simpel, op een foto van internet krijgt u geen goed beeld hoe het eruit ziet. Bovendien, kunt u voelen hoe zacht of hard het is? Nee toch! Uiteraard worden er ook vaak gratis stalen toegezonden – dit doen wij overigens ook – maar een klein staaltje zegt nog niet zo veel.

Bezoek daarom onze showtuin. Deze is vrij toegankelijk en u kunt op uw gemak de verschillende soorten kunstgras bekijken. Ook de weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de kleur anders overkomt. Op een zonnige dag ziet het er heel anders uit dan op een donkere of regenachtige dag. Kom dus gerust vaker langsrijden. Een investering in kunstgras is voor 10 jaar. Deze keuze moet u dus weloverwogen maken.

Aandachtspunten

Alle kunstgras dat nieuw is ziet er mooi groen uit. Een paar dingen zijn wel bepalend voor de langere termijn. Dat is natuurlijk ten eerste de garantietermijn tegen verkleuring. Dit moet minimaal tien jaar zijn. Een tweede aandachtspunt is zeker de vraag: “hoe ziet het kunstgras eruit na een paar jaar gebruik?” U begrijpt dat gebruik zichtbaar is, dat geldt voor elke type gras. Maar hoe het er na een aantal jaar uitziet verschilt weer per kwaliteit. Wij nemen u ook graag mee naar een aantal tuinen die wij in het verleden gerealiseerd hebben. Neem daarvoor contact met ons op.

VD Kunstgrassen

Ons bedrijf is gevestigd in Wilrijk – regio Antwerpen – en wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van kunstgras. Onze showtuin c.q.  toonzaal vindt u ook in Wilrijk. Meer weten? Kijk op www.vd-kunstgrassen.be voor meer informatie of stuur een e-mail naar info[at]vdkunstgrassen.be.

Linkruil.org

Comments are closed.