Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Shutters voor mijn dochter

Onlangs is mijn dochter uit huis gegaan en is zij voor het eerst op zichzelf gaan wonen in de stad. Hoewel mijn man en ik op de fiets naar haar toe kunnen, is het toch wennen om haar niet meer in huis te hebben. Niet alleen merk je dat aan de hoeveelheid kleren die je wekelijks wast of aan de boodschappen die je doet, je merkt het vooral aan de gezelligheid. Het is toch wennen als je dochter er niet meer is en je haar niet meer dagelijks hoort lachen met vriendinnen aan de telefoon en ze niet meer naar je werkkamer komt om wat te vragen. Wij gunnen het haar wel, hoor! Daarom hebben mijn man en ik besloten haar te verrassen met wat cadeautjes voor haar nieuwe huisje, waaronder een mooie bestekset en sfeervolle shutters

Helemaal ‘eigen’ maken

Als net afgestudeerde is het lastig om je helemaal huis in te richten zoals jij dat wil, omdat je daar nog niet het budget hebt. Althans, dat vertelde mijn dochter mij. Al je geld gaat naar basisdingen als een bed, bank en meubels en dan kies je vaker voor goedkope stukken die lang mee gaan en die je later een keer kunt wegdoen om iets nieuws te kopen. Daarom kozen mijn man en ik ook voor shutters, die geven je huis in één keer een geheel eigen sfeer en dat is toch wat wij haar gunnen.

Zelf ook op zoek naar shutters?

Shutters zijn daarom een enorm handige uitvinding om je huis echt een sfeertje te geven, ook als je niet heel veel budget hebt. Ik raad u dit dan ook van harte aan als u zelf ook op zoek bent naar shutters.

Linkruil.org

Comments are closed.