Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Slaap lekker op een schoon matras

Je matras schoonmaken is geen alledaagse bezigheid. Gelukkig maar, want het is intensief werk wil je een matras echt schoon krijgen. Alleen met een mattenklopper en een matrasspray kom je er niet. Daarom raden de specialisten aan om een matras zo ieder half jaar te laten reinigen door een specialistisch bedrijf.

Vies matras
Een matras lijkt schoon, maar wat je niet ziet zijn de vele huisstofmijten die zich schuilhouden in je matras. Deze beestjes zijn zo microscopisch klein dat je ze met het blote oog niet eens kunt zien. Dat betekent helaas niet dat ze er niet zijn. Ze laten uitwerpselen achter en vermenigvuldigen zich ontzettend snel. Zonder dat je het eigenlijk in de gaten hebt, slaap je dus in een vies matras. Na een professionele reiniging kun je weer met een gerust hart in een schoon bed slapen.

Professionele reiniging
Bedrijven als DokterBed zorgen voor een schoon matras en reinigen je matras gewoon aan huis. Met behulp van specialistisch apparatuur wordt huisstofmijt gemakkelijk gedetecteerd. Zo ziet men waar ze zitten en in welke hoeveelheden. Met een dieptereinigingsmachine worden de beestjes gedood, vervolgens worden zij en hun uitwerpselen opgezogen. Ook vlekken worden eenvoudig verwijderd, zodat je weer kunt genieten van een heerlijke nachtrust op een schoon matras.

Linkruil.org

Comments are closed.