Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Snel van je neushaar af

Scheer alles gemakkelijk weg

Neusharen kunnen een grote ergernis zijn, ze zorgen voor een gek beeld wanneer deze uit de neusgaten groeien. Het is daarom fijn als er zo spoedig mogelijk iets tegen gedaan kan worden, dit voorkomt dat de neusharen veel te ver groeien en steeds vaker de gaten uit komen. De neushaartrimmer is daarom onmisbaar in het nachtkastje van iedere man of vrouw, vandaar dat er op http://nicenose.nl een overzicht staat van de beste trimmers.

Want iedere man of vrouw verdient een schone neus die ook nog eens haarvrij is. Doordat neusharen zo ontzettend lastig te verwijderen zijn met een scheermesje, klein schaartje of bijvoorbeeld een pincet is het vervelend om hiermee aan de slag te gaan. Het kan al snel 20 minuten duren, maar met een neushaartrimmer ben je binnen 5 minuten al klaar. Kies je hierbij voor een trimmer die scheert in plaats van uittrekt dan ben je na 2 minuten al klaar.

 

Welke trimmer moet je hebben?

Om zeker te zijn dat je een trimmer koopt die perfect aansluit bij alle wensen die jij hebt is het handig om vooraf te kijken welke je nu nodig hebt. Als jij graag een pijnloze ervaring wilt hebben tijdens het scheren dan is het handig om te kiezen voor een trimmer die scheert, de neushaartrimmers die haren uittrekken zorgen namelijk voor redelijk wat pijn. Daarnaast veroorzaken zij ook flinke beschadigingen aan de binnenkant van de neus wanneer de haarzakjes steeds meer uitgerekt worden. Deze kun je dan ook beter voorkomen.

Kies daarnaast ook voor een trimmer die opgeladen kan worden, zo kun je deze overal mee naartoe nemen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gaat zitten trimmen in de trein of metro, maar als je een weekje of twee op vakantie gaat dan kun je de trimmer gewoon lekker in de koffer doen. Zo kun je de neushaartrimmer altijd gebruiken wanneer die nodig is en zul je niet te lang met lange neusharen rondlopen.

Je kunt ook je oren scheren

Veel neustrimmers zijn ook bijzonder geschikt voor het scheren van haar dat in de oren groeit. Oorharen kunnen na verloop van tijd ook te lang worden, dit is erg vervelend en kan leiden tot irritatie. Door regelmatig de oortrimmer in het oor te doen kun je zorgen dat er geen lange haren uit de oren groeien en je dus altijd korte oorharen hebt.

Maak de trimmer wel altijd goed schoon wanneer je wisselt tussen de neusgaten en oorgaten. Zo voorkom je dat oorsmeer of snot verspreid wordt in de verschillende gaten, dit verbetert de hygi├źne.

Linkruil.org

Comments are closed.