Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Speeltoestellen

Speeltoestellen kun je zo luxe aanschaffen als je wilt. Je kunt een speeltoestel met alleen een schommel aanschaffen of met een schommel en een glijbaan. Daarnaast kun je kleine toestellen aanschaffen maar ook weer grote toestellen. De toestellen worden in bouwpakketen bij je thuisbezorgd en je kunt ze eenvoudig stap voor stap in elkaar zetten aan de hand van een handleiding. 

Luxe toestellen
Als je er voor kiest om een luxe toestel aan te schaffen, zijn je kinderen zeker verzekerd van plezier. Een luxe speeltoestel is vaak wel groot van omvang en een grote tuin is dus wel verstandig. Luxe toestellen bevatten vaak meerdere speelactiviteiten. Zo kan een luxe speeltoestel bestaan uit een schommel, glijbaan, klimgedeelte, zandbak, speelhuisje en een klautergedeelte.

Normale toestellen
Je kunt er ook voor kiezen om een normaal speeltoestel aan te schaffen. Deze toestellen zijn vaak normaal van grote en passen vaak goed in een tuin. Kijk van te voren wel goed of je er echt de ruimte voor hebt. Normale toestellen bevatten in de meeste gevallen een of twee schommels, een zandbak en een glijbaan.

Schommels
Kinderen hebben veel plezier van schommels, dit geldt voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen. Schommels zijn al te verkrijgen voor de hele kleintjes. Wel mogen kleine kinderen pas in een schommel zitten, wanneer ze zelf goed kunnen zitten. Het belangrijkste van deze schommels is dat de kinderen er niet uit kunnen vallen en vast gemaakt kunnen worden doormiddel van een gordel.

Voor de grote kinderen zijn er meer mogelijkheden. Er zijn duo schommels, banden, ufo’s, gewone schommels, springkussens en touwladders.

Linkruil.org

Comments are closed.