Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Staande Toiletten of een Spiegel Met Verlichting, Praktisch en Fraai Vormgegeven

Welke soort wc heeft uw voorkeur?

Wc’s zijn er te kust en te keur. Ze zijn overal te vinden. Men kan gerust stellen dat elk huis zijn potje heeft en soms wel meerdere. Elke openbare gelegenheid heeft er een, restaurants, stations, ziekenhuizen, etc., men kan beter vragen: “waar is er geen te vinden?”. Dan blijven er niet veel plekken over. Staande wc’s, hang wc’s, douche wc’s, urinoirs, ze zijn in grote aantallen te vinden. Maar de meeste voorkeur is er nog steeds voor de klassieke pot: de staande toiletten.

Ouderwets en saai die klassieke pot?

Welnee, tegenwoordig zijn er mooie variaties op het oude model. Echte luxe designpotten waarin nog maar weinig te herkennen is van het oude standaardmodel, de enige overkomst is dat het een staande pot is. Wilt u dus een nieuwe wc, dan kunt u gerust kiezen voor een uiterst moderne en gestroomlijnde pot die een waardevolle toevoeging zal zijn aan uw badkamer of toiletruimte.

De beste keuze voor een moderne wc?

Sanitairtoppers.nl heeft een mooi assortiment staande toiletten waar het goed uit kiezen is. Natuurlijk zijn er nog immer de klassieke modellen, maar ook deze hebben een voordelige metamorfose ondergaan. Gewoon is tegenwoordig ook chique geworden, dus u hoeft zich niet af te vragen wat een moderne design wc dan wel niet is. Veel kijk- en koopplezier alvast.

Een mooie spiegel met verlichting voor uw badkamer?

Deze kan bij de juiste keuze de finishing touch van uw badkamer zijn. U slaat tevens twee vliegen in een klap. Een waardevolle toevoeging en sfeerbepaler voor de badruimte en natuurlijk onmisbaar bij het aanbrengen van make-up of scheren.

Wat voor keuzes heeft u?

Een heleboel. Van rond, vierkant naar rechthoekig. Een enkele of dubbele, met of zonder rand. Hout, aluminium of modern design. En de lamp(en), boven, opzij of er achter. Om te zorgen dat de spiegel niet beslaat, kunt u er ook een kiezen met verwarming. Of wat dacht u van een compleet badkamermeubel met spiegel met verlichting. Oogt niet alleen mooi, maar geeft ook nog eens veel opbergruimte.

Waar kunt u een mooi exemplaar vinden?

Een prima adres is de website van Sanitairtoppers.nl waar u een ruime keuze zult vinden in alle mogelijk formaten, stijlen en designs. Neust u eens rond en zoek een mooi exemplaar uit dat een aanwinst zal zijn voor uw badkamer.

Linkruil.org

Comments are closed.