Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Steigerhouten Hoogslaper

Nieuw in ons assortiment is een Bouwpakket met geschaafd steigerhout(gedroogd). U kunt hiermee een steigerhouten hoogslaper van maken. U kunt dit geschaafde steigerhout onbehandeld laten. Het hout is lastig te beitsen, omdat het zo glad is, de verf/beits wordt slecht/niet opgenomen door het geschaafde steigerhout. Wilt u uw hoogslaper/stapelbed toch beitsen kiest u dan voor de PREMIUM bouwpakketten.

Voor slechts €29,95 word uw product ( ongeacht het aantal producten ) bij u thuis bezorgd . Wij nemen contact met u op de bezorgdag ( met tijdsindicatie ) aan u door te geven . ( Dit gebeurt via de mail ) .

De bezorging wordt in eigen beheer ingedeeld en gepland.

Wij ontwerpen en verkopen verder: sterke picknicktafels, luxe kinderbedden, statafels en bloembakken, zeer de moeite waard om even te bekijken in onze webshop.

De bezorging houden we eigen beheer, en we willen graag het contact met de klanten houden, zeker zo prettig. Want zonder klanten beginnen we natuurlijk niets. We doen het graag en als we het doen, doen we het goed.

Bij Jw-houtshop heeft u een ruime keuze in steigerhouten hoogslaper(s) en stapelbedden. Ons magazijn en onze showroom staat in Venlo, na een grondige verbouwing en een uitbreiding van onze werkplaats, draaien we weer op volle toeren.

Uw aankoop word dan gegarandeerd binnen 3 dagen bezorgd.

Linkruil.org

Comments are closed.