Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Steigerhouten meubelen bij Steigerhoutpassie

U slaagt altijd bij Steigerhoutpassie!

Steigerhoutpassie vertaalt uw meubelwensen naar een stijlvol en modern meubel op maat. Zoekt u een voor in uw tuin, op het terras, in de woonkamer of de kinderkamer? Bij Steigerhoutpassie slaagt u altijd! Zelfs voor een nieuwe winkelinterieur kunt u bij ons terecht.

Met steigerhout zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Uw idee wordt volledig vertaald naar een mooi houten meubel. Denkt u bijvoorbeeld aan een stoer steigerhouten kinderbed  met lades en een bijpassende kledingkast of buro. Zoekt u iets aparts voor in de tuin? Denkt u dan bijvoorbeeld aan een steigerhouten loungeset met bijbehorende hocker, al dan niet aangekleed met bijpassende kussens in een kleur die u zelf wenst!

Mogelijkheden in afwerking

Bij Steigerhoutpassie werken we met verschillende afwerkingsvormen. Zo kunt u kiezen voor onbewerkt steigerhout, geschaafd of eventueel gelakt in verschillende ‘wash’ tinten of in een harde kleur. Hierdoor kunt u een meubel of accessoire precies zo krijgen als u het wilt. U vraagt het en wij maken het!

Wij denken met u mee

Als u standaard tuinmeubelen koopt bent u vaak gebonden aan vaste maten waardoor een meubel niet altijd past. Door te werken met u maatvoering kunnen wij meubelen precies zo uitvoeren als u ze wilt hebben en waardoor ze precies passen en een smaakvolle aanvulling van uw tuin of terras worden.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bezoek dan onze website www.steigerhoutpassie.nl of neem contact op via telefoonnummer 0651-510206. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op FACEBOOK https://www.facebook.com/steigerhoutpassie.nl

 

Linkruil.org

Comments are closed.