Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stukadoor Enschede en omgeving

Verzoek stukadoor Enschede en omgeving Buffalo’s aan de federale transport middelen te verwerven voor de volgende fase van het initiatief “Cars Sharing Main Street ” is geland een grote aanhanger is in Washington .
Sen Charles Schumer zei maandagochtend stukadoor Enschede dat hij zijn invloed gebruiken om te helpen zwaaien de federale Department of Transportation aan versie $ 28.000.000 wordt lokaal gezocht voor de “Cars Sharing Hoofdstraat ” bouwproject .
” Ik ga heel hard pushen , ” zei Schumer .
De Stad van Buffels , samen met Buffels Place Inc stukadoor Enschede heeft een formeel verzoek voor ingediend bij de federale DOT een $ 28.000.000 Transport Investment genereren economisch herstelplan (Tiger ) te verlenen aan een groot percentage van de volgende ” Cars Sharing Main Street “-fase te financieren. De volgende fase zou een deel van de Hoofdstraat te dekken tussen de Mohawk stukadoor Enschede Street naar de zuidkant van Lafayette Square , en een deel van de lagere Hoofdstraat dat Canalside omvat , te beginnen bij Exchange straat en naar het zuiden naar Perry Street.
Het hele project heeft een $ 35.000.000 prijskaartje , met de stad Buffalo oppakken van de $ 7.000.000 verschil tussen de federale TIGER subsidieaanvraag en onderste regel de volgende fase is .
Federale TIGER toekenning van subsidies stukadoor Enschede zullen naar verwachting worden aangekondigd door november .
” We weten dat het gaat om een zeer competitief proces met veel steden strijden om die dollars zijn,” Peter Merlo , Buffalo stadsingenieur , zei vorige week .
Buffel werd bekroond met een $ 15.000.000 TIGER subsidie ​​drie jaar geleden dat hielp de financiering van de huidige “Cars Sharing Main Street ” aan de gang tussen Chippewa en Mohawk straten . Schumer en Rep Brian stukadoor Enschede Higgins speelde belangrijke rollen in het beveiligen van die fondsen .

Linkruil.org

Comments are closed.