Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stukadoor in de omgeving van Almelo

Jess zegt stukadoor in Almelo Leighs gaat er prat op dynamisch en het voortouw te nemen in de bouw , in het denken buiten het plein en het leveren van oplossingen door middel van geweldige mensen en sterke stukadoor Almelo processen .

Het bedrijf noemt de stukadoor Almelo huidige key projecten als indicatief voor het bereik en de omvang van de portefeuille van het werk .

Vierkant aan de bovenkant zit stukadoor Almelo de Burwood Hospital Herontwikkeling , de joint venture project met Cockram Corporation. Dit is een mijlpaal project voor Leighs met een tweejarig werkprogramma eerder dit jaar heeft gestart . Het resultaat zal een nieuwe state of the art zorginstelling voor Canterbury van ouderen , met drie drie verdiepingen ward blokken voor maximaal 230 patiënten plus klinische ondersteunende diensten zoals radiologie en fysiotherapie en een polikliniek stukadoor Almelo catering voor maximaal 80.000 mensen per jaar zijn.

Cashel Plein fase 1 in het Christchurch CBD is een ander nieuw project begonnen. Het is een van de eerste nieuwe en ultra – moderne hoogbouw stukadoor Almelo in het hart van de nieuwe stad , in Hereford St grenzend aan de Re : START mall district. Het zal in september 2015 worden afgerond .

Leighs voltooit momenteel nieuwe stukadoor Almelo bezoekerscentrum de Gemeenteraad Christchurch in de Botanische Tuinen , de Blue Skies Campus Development bij Rangi Ruru School , de Hub bij Hornby Mall Fase 1 , een uitbreiding van het winkelcentrum , die zal worden afgerond in juli , de nieuwe I- Sight dagchirurgie oogkliniek in Merivale , Stranges Gebouw op de hoek van Lichfield en High Sts , en de herontwikkeling van de belangrijkste opslag Mainfreight en overslagfaciliteiten terminal bijstukadoor Almelo Sockburn.

 

Linkruil.org

Comments are closed.