Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegels Badkamer en Keuken

Vroeger was het eenvoudig. Wanneer je de vloeren en wanden van de badkamer en keuken wilde betegelen, dan was er niet zo veel keus. Tegenwoordig is dat wel anders. Niet alleen wat betreft afmetingen en kleuren, maar vooral in de gebruikte materialen. De tegels zijn tegenwoordig veel sterker waardoor de levensduur nog langer is. Zo zijn de laatste tijd keramische tegels enorm in opmars. Dit materiaal is zeer gebruiksvriendelijk. Er vormen zich geen krassen en het onderhoud van de tegels is een fluitje van een cent.

Wanneer je op zoek bent naar tegels voor jouw gloednieuwe badkamer en/of droomkeuken, is het een goed idee te kijken of er een tegelzaak bij jou in de buurt is waar je voor beiden terecht kunt. Dit bespaart je een hoop tijd en je kunt de tegels desgewenst zelfs naast elkaar leggen om ze te vergelijken. Wellicht is het mogelijk de tegels zelf of hetzelfde moment te laten bezorgen. Dan heb je de hele verbouwing in één keer gehad.

Tegels badkamer

Natuurlijk moet je voor vloer- en wandtegels kiezen die jij mooi vindt, maar er is nog wel een puntje waar je rekening mee moet houden. Wanneer de ruimte van jouw badkamer aan de kleine kant is, is het niet aan te raden te kiezen voor mozaïek tegels of andere kleine tegels. Hoewel deze tegels prachtig zijn, kan de ruimte er nog kleiner door lijken. Kies bij een kleine badkamer dus altijd voor grote tegels van 60×60 cm bijvoorbeeld. De badkamer lijkt hierdoor direct een stuk groter. Gelukkig is er enorm aanbod grote tegels voor de badkamer verkrijgbaar.

Tegels keuken

Heb je nog niet besloten waarmee je jouw keukenwanden wilt betegelen? Het aanbod is ook zo groot. Om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je op de volgende punten letten. Wanneer je de tegels uitkiest, zorg er dan voor dat deze qua kleur goed bij de keukenkastjes passen. Zo ontstaat er een mooi geheel. Wil je juist een eigentijdse look aan de keukenruimte geven, kies dan voor tegels in een contrasterende kleur of combineer diverse kleuren tegels. Hiermee maak je van je keukenwand een echte eyecatcher. Zorg er altijd voor dat je voor een tegelsoort kiest die gemakkelijk te reinigen is. Tijdens het koken wordt er regelmatig geknoeid. De tegels moeten dan ook snel en eenvoudig met een natte doek te reinigen zijn.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Linkruil.org

Comments are closed.