Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegels Badkamer en Landelijke Keuken

Wat hebben keukens en badkamers met elkaar gemeen? Ja, ze zijn beiden voorzien van kranen en er wordt veel water verbruikt. Maar er is nog een overeenkomst. De betegeling. Hoewel in de badkamer eigenlijk altijd zowel de vloer als wanden betegeld zijn, is dit in de keuken vaker alleen de achterwand, maar ook hier worden vaak vloertegels gebruikt. Ideaal natuurlijk, want ruimtes waar regelmatig water e.d. gemorst wordt, moeten gemakkelijk gereinigd kunnen worden.

Tegels badkamer

Hoewel betegeling dus zowel in de badkamer al keuken gebruikt wordt, zijn er wel degelijk verschillen. Zo kun je voor de vloertegels in de badkamer gebruik maken van tegels met een speciale antislip laag. Hierdoor wordt uitglijden voorkomen. Vooral bij kleine kinderen en ouderen is dit aan te bevelen. Door de tegels op de wand en vloer op elkaar af te stemmen, ontstaat er een mooi geheel. Is de badkamer aan de kleine kant? Kies dan voor extra grote vloertegels. Deze laten de badkamer optisch groter lijken.

Keukenwand

De keukenwand wordt in de meeste gevallen betegeld. Uiteraard omdat dit praktisch is en eventuele spetters snel kunnen worden verwijderd, maar ook omdat het mooi staat. Tegels zijn verkrijgbaar in ondenkbaar veel uitvoeringen, kleuren, stijlen en afmetingen waardoor er voor iedere keukensoort een passende tegel te vinden is. Of u nu een landelijke keuken of juist een design keuken heeft. Maak één mooi geheel van uw keuken door ook vloertegels te plaatsen. Het geeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar is ook extra praktisch bij knoeien en morsen.

Tegels badkamer en keuken

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe tegels voor uw badkamer of keuken, laat u dan altijd goed informeren over de eigenschappen per tegelsoort. Deze kunnen onderling verschillen. Een echte specialist zal goed naar uw wensen luisteren en met u meedenken. Zo weet u zeker dat u de juiste tegelsoort kiest, passend bij uw badkamer of landelijke keuken. Kies er ook voor het plaatsen van de tegels volledig uit te besteden. Zo weet u zeker dat de betegeling door professionals gedaan wordt en alles strak wordt opgeleverd. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw gloednieuwe tegels!

Linkruil.org

Comments are closed.