Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tip: online planten kopen bij Plantengrow.nl

Online planten kopen via het internet is de laatste jaren steeds populairder geworden. De manier waarop dit gebeurd, varieert echter enorm per webwinkel. Een voorbeeld van een succesvolle tuinplanten webwinkel is Plant & Grow. In dit artikel nemen we dan ook deze webshop als voorbeeld om het een en ander toe te lichten.

Het assortiment tuinplanten van Plant & Grow bestaat uit vaste planten, bodembedekkers, haagplanten, sierheesters, siergrassen, klimplanten en fruitbomen. Al deze tuinplanten worden vers vanaf de kwekerij geleverd. Hierdoor is de klant verzekerd van topkwaliteit tuinplanten! Per product wordt een zeer uitgebreide plantomschrijving gegeven + duidelijke en realistische (product)foto’s. Hierbij kan gedacht worden aan de hoogte van het geleverde product (met foto: what you see is what you get), de uiteindelijk hoogte, bladkleur, bloemkleur, bloeimaanden, standplaats, grondsoort, potmaat, toepassing, snoeitips, combinatiemogelijkheden en noem maar op. Kortom, zelfs de tuinliefhebber zonder groene vingers kan tot de juiste tuinplant(en) komen dankzij de uitgebreide productomschrijvingen.

Daarbij kan men gebruik maken van een uitgebreide zoekfunctie in de webshop van Plant & Grow, waardoor het kiezen van een geschikte tuinplant een stuk gemakkelijker wordt en vele uren zoekwerk kan besparen. Dit biedt nog een andere groot voordeel: met de minste of geringste kennis van tuinplanten, kan toch tot de geschikte tuinplant worden gekomen, welke volledig voldoet aan de wensen van de klant!

Wanneer men via de webshop van Plant & Grow planten besteld, zijn deze binnen enkele werkdagen in huis. In tegenstelling tot vele andere webshops, bedraagt de verzendkosten bij Plant & Grow slechts enkele euro’s, waarbij bestellingen vanaf €100,00 zelfs gratis worden bezorgd.

Omdat de tuinplanten van Plantengrow.nl rechtstreeks vanuit de kwekerij worden geleverd, bent u als klant verzekerd van topkwaliteit tuinplanten. Daarbij zijn de prijzen van Plant & Grow  erg aantrekkelijk, waardoor u vaak vele euro’s kunt besparen. Ook voor grote aantallen tuinplanten kan men bij Plant & Grow terecht. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de reguliere tuincentra, waarbij er vaak geen grote aantallen kunnen worden gekocht.

Online tuinplanten bestellen wordt hierdoor wel heel erg aantrekkelijk! Wanneer u dus verzekerd wilt zijn van topkwaliteit tuinplanten, scherpe prijzen, een ruim aanbod planten en lage (of zelfs geen) verzendkosten, is het erg aan te raden om eens een kijkje te nemen in de webshop van Plant & Grow.

 

Planten kopen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig als bij Plant & Grow!

Linkruil.org

Comments are closed.