Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Toggler pluggen

Naast Fischer pluggen kunt u tevens gebruik maken van Toggler pluggen. Toggler is al sinds 1968 specialist in ankers en pluggen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij de high performance pluggen en ankers van Toggler wordt onderscheidt gemaakt tussen pluggen en anker voor holle handen en pluggen voor massieve wanden.

Pluggen en ankers voor holle wanden

De hollewandpluggen zijn geschikt voor plaatmaterialen van 3 tot 26 mm dikte, zoals gipsplaten, spaanplaten en hardboard. De hollewandankers zijn geschikt voor materialen vanaf 10 mm dikte en zijn tevens verkrijgbaar in roestvrijstalen uitvoering. De gipsplaatpluggen zijn geschikt voor gipsplaten van 9.5 tot 15 mm dikte (ook geschikt voor gipsplaten met isolatie) en zijn zijn zelfborend.

Pluggen voor massieve wanden

De alligatorpluggen van Toggler zijn geschikt voor stucwerk en harde en poreuze massieve wanden, zoals gasbeton, gipsblokken, baksteen, beton en kalkzandsteen. Ze kunnen gebruikt worden met voldraadschroeven en houtdraadbouten.

De pluggen van het merk Toggler staan garant voor goede kwaliteit. Met de pluggen van Toggler kun je een flatscreen hangen aan een gipsplaats of gasbeton bijvoorbeeld. Naast dat ze online verkrijgbaar zijn, zijn ze ook bij verschillende filialen verkrijgbaar. Maar online heeft u het voordat dat u ze kunt bestellen per 10 stuks, waarna u ze binnen 24 uur ook thuis heeft zonder de deur uit te hoeven. Makkelijker kan het niet worden gemaakt.

Linkruil.org

Comments are closed.