Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Trend: Sierkussens en Urban garden

Net als fashion is interieur ook onderhevig aan trends. Het enige verschil is dat de trends op woongebied vaak minder snel overwaaien. Niet gek, want je koopt niet elk seizoen nieuwe meubels. Bij kleding gaat het allemaal net iets sneller, omdat je geen grote uitgaven hoeft te doen om er modieus en bij de tijd bij te lopen. De trends die op dit moment hot zijn, zijn ‘urban garden’ en sierkussens  met allerlei verschillende patronen door elkaar. Je kunt sierkussens online het beste kopen, omdat je op internet veel meer keus hebt en er vaak aanbiedingen te vinden. 

Urban garden

De urban garden is ideaal voor mensen die in een flat wonen of voor mensen die een hele kleine tuin hebben. Het betekent niet meer dan de tuin naar binnen halen. Dat mag op alle mogelijke manieren. Denk aan het ophangen van hangplanten, het neerzetten van allerlei verschillende potten naast elkaar op de grond, op de vensterbank, op een trapje of op de kast. Maak er een mooie compositie van en zet heel je vensterbank vol! De planten die op dit moment helemaal in zijn, zijn vetplanten, cactussen, tropische planten zoals de vingerplant en hangplanten. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Veel tropische planten zuiveren namelijk de lucht, zodat je lucht van hogere kwaliteit inademt.

Sierkussens

Waar we een aantal jaar geleden nog veel rustiek, natuurlijke materialen en sobere kleuren zagen, zien we nu juist een tegenbeweging. Je bent weer helemaal bij de tijd met een Perzisch tapijt en denk maar niet dat je door de aanschaf van een druk tapijt de rest van je huis rustig moet houden. Een grijze, strakke hoekbank met een cognackleurige lederen schommelstoel met allerlei verschillende patronen en kleuren kussens erin kan prima. Waak er wel voor dat het geen kermis wordt en dat de kleuren wel matchen. Koop bijvoorbeeld geen felgroene, felroze en felgele kussens. Ga bijvoorbeeld voor donkerblauwe kussen met een patroon en bijvoorbeeld een fluffy grijs kussen. Probeer uit en blijf veranderen totdat je de ideale look and feel hebt gecreëerd.

Linkruil.org

Comments are closed.