Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Trends in de mode

Zoals elk jaar zijn er genoeg trends in de mode te vinden, zo ook deze zomer. Allereerst zien we op de catwalks veel de kleur lavendel voorbijkomen en dan vooral bij dameskleding. Broeken, jurken of shirtjes, de kleur kan in elk kledingstuk voorkomen. Wat we verder veel zien in printjes op allerlei kledingstukken als broeken, shirtjes, topjes of jurkjes is kunst. Bepaalde modellen of logo’s komen veel terug op kledingstukken de komende tijd, niks is te gek, alles mag! Een ander opvallend motiefje wat we veel terug gaan zien zijn de ruitjes, ook dit mag in elk kledingstuk naar voren komen, zelfs in schoenen zien we dit tegenwoordig al terug!

Tag Heuer
Het horlogemerk Tag Heuer is er ook eentje die met de trends meegaat. Op horlogegebied zien we dat men steeds meer het horloge als mode accessoire gebruikt dan vroeger. De horloges worden hierdoor ook opvallender en worden in meerdere opvallende kleuren beschikbaar.. Zo kan je een saaie outfit alsnog opvallend maken door deze eyecatcher!

Verder zien we dat franjes helemaal in de mode komen in allerlei soorten en maten, alles kan en mag. Daarnaast komt het heuptasje weer in de mode, net als vroeger! Ook deze zien we in verschillende groottes en kleuren voorbijkomen en wordt vooral als eyecatcher gedragen. Waar we het net over motiefjes hadden is er nog een motiefje dat opvalt op de catwalk, namelijk het bloemenmotiefje! Deze met kleuren van de jaren zestig erin verwerkt, denk aan oranje, donkerblauw of rood en dan gecombineerd met elkaar voor het mooiste effect. De joggingsbroek en andere sportkledij zien we ook steeds vaker als modieus. Als je deze goed combineert met andere kledingstukken die chiquer zijn vormt dit een mooie combinatie tussen deze twee. Begin vandaag nog met het samenstellen van jouw nieuwe modieuze outfit!

Linkruil.org

Comments are closed.