Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tuinadvies nodig?

Heeft u plannen voor een nieuwe tuin, maar u weet niet wat het beste bij uw tuin past? Vraag tuinadvies aan! Als uw tuinadvies aanvraag dan wordt er allereerst gekeken wat u persoonlijke wens is. Er wordt ook gekeken wat de ligging van uw tuin is en de grootte van uw tuin is. Aan de hand van deze informatie wordt er een eerste schets getekend. Na de schets kunt u aangeven wat u anders wilt, het wordt u eigen droomtuin, daarom staat u centraal. Het wordt uw tuin en uw wilt hier ’s winters en zomers van genieten.

 

Daarom wordt er ook gekeken welke beplating het best in uw tuin past, als u wilt dat er in de winter ook planten in uw tuin groeien, worden er ook planten, bloemen, struiken of bomen gepoot die winterbestendig zijn. Verschillende voorbeelden van soorten planten of struiken die winterbestendig zijn Magnolia, Zomereik en Osmanthus heterophyllus.

 

De volgende bloemen zijn winterbestendig, Vibunum bodnantense en de Toverhazelaar Hamamelis. Uiteraard zijn er meerdere planten en bloemen winterbestendig, maar dit zijn een paar voorbeelden die u gegeven kunnen worden als uw tuinadvies aanvraagt.

Als uw tuinadvies aanvraagt, komt het bedrijf waar u dit aangevraagd heeft graag persoonlijk langs. Er wordt dan gekeken wat de wensen zijn en welk budget u beschikbaar heeft om uw tuin te veranderen. Zo krijgt u persoonlijk tuinadvies op maat.

Wilt u ook graag een verandering in uw tuin, dat u dit jaar nog zonniger de zomer tegemoet gaat, vraag tuinadvies aan!

 

Zo kunt u zomers gaan genieten in u heerlijke opgeknapte tuin.

Linkruil.org

Comments are closed.