Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tuindeur Almere

De collectie deuren van Knipping is ruim en voorzien van innovatieve details, zoals u van ons mag verwachten. Onze tuindeuren zijn voorzien van een speciale sluiting aan de onderkant die een einde maakt aan tocht in uw huis. De deuren en sloten zijn daarnaast ook erg veilig en hebben uiteraard het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Adviseur aan huis
Wanneer het u om wat voor reden dan ook niet lukt om een bezoek aan onze showroom in Noord Holland te brengen, dan kan er altijd een adviseur van Knipping bij u thuis in Almere komen. Hij brengt graag uw woonwensen in kaart en maakt voor u een offerte op maat voor uw tuindeur Almere. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Dakkapel kopen
Het kopen van een dakkapel doe je meestal niet zomaar. Het is belangrijk om de goede keuze te maken voor een geschikte dakkapel in de juiste stijl. Knipping kan dakkapellen leveren in iedere gewenste stijl en smaak en er zijn een aantal belangrijke punten waarop een Knipping dakkapel zich onderscheidt van andere dakkapellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de unieke dakconstructie en de combinatie van kunststof en aluminium

Knipping dakkapel
Zelfs een dakkapel kopen waarmee u zelf energie op kunt wekken is mogelijk, door het inbouwen van zonnecollectoren. Een Knipping dakkapel zorgt voor 25 procent meer stahoogte en lichtinval dan  andere dakkapellen. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u iets langer bent, maar ook wanneer uw woning over een “lui” dak beschikt. Dit betekent dat de hellingshoek minder is dan 45 graden. En het maakt het ook mogelijk om het plafond van de kamer in één plat vlak te laten doorlopen met dat van de dakkapel. Natuurlijk biedt een dakkapel van Knipping ook een zeer goede isolatie, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Kom gerust eens langs in een Knipping showroom bij u in de buurt, zodat u op uw gemak rond kunt kijken.

knipping dakkapel

Wauw, vast een Knipping dakkapel!

Linkruil.org

Comments are closed.