Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tuinmeubelen van Kees Smit

Tuinmeubelen zijn bij diverse bedrijven aan te schaffen, waaronder bij Kees Smit. Kees Smit is de grootste wat betreft tuinmeubelen in Europa. Als je daar niet kunt slagen voor nieuwe meubelen voor in de tuin, dan lukt het waarschijnlijk nergens. Het assortiment is namelijk zo groot en het biedt zo veel verschillende dingen, voor elke stijl zijn er talloze mogelijkheden. Daarnaast is het voordeel van Kees Smit dat zij de laagste prijs garantie bieden. Op die manier weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor je nieuwe meubelen.

De laagste prijsgarantie
De laagste prijsgarantie kunnen zij bieden door de grootschalige inkoop. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je een bepaald product bij een andere aanbieder goedkoper aantreft, dan past Kees Smit gelijk de prijs aan. Daarnaast wordt er elke maand ook een mooi accessoire verloot onder de tipgevers. Dit geeft gelijk aan dat zij zeer serieus zijn wat betreft het hanteren van de laagste prijs.

Verkooppunten
Kees Smit heeft zowel fysieke winkels als een online webshop. De fysieke winkels zijn gevestigd in Almelo en in Amersfoort. Deze showrooms samen zijn ongeveer 8000 vierkante meter groot. Daarnaast hebben zij meer dan 300 complete sets in het assortiment zitten. Met deze complete tuinsets zijn meer dan 1000 combinaties mogelijk. Zo kun je dus altijd je eigen combinatie creƫren, en heb je echt iets dat past bij je eigen stijl.

Bestelling
Wanneer je nieuwe tuinmeubelen in de webshop van Kees Smit aanschaft, kun je er voor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen, maar je kunt ook de bestelling in Almelo ophalen. Wanneer je de bestelling laat bezorgen is deze binnen drie werkdagen bij je thuis afgeleverd. Kies je er voor om de producten op te halen uit Almelo, dan kun je dit dezelfde dag nog doen. Kees Smit heeft namelijk alles op voorraad. Zo kun je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe tuinmeubelen.

Linkruil.org

Comments are closed.