Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tuinschermen

Je geniet ervan om buiten te zijn. Regelmatig drink je koffie op het terras, waar je vrij wilt zitten. Zonder inkijk van de buren, maar een lelijke afscheiding als uitzicht, wil je ook niet. Er zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen die een natuurlijke uitstraling hebben. Je kunt kiezen uit bamboematten of kunststof
tuinschermen.

PVC tuinschermen

De kunststof tuinschermen zijn PVC schermen. Ze zijn dubbelzijdig, uv-bestendig en eenvoudig op maat te knippen. Dubbelzijdig betekent hier dat beide zijden fraai zijn om naar te kijken, er is geen mooie binnenkant en een lelijke buitenkant. Je kunt de tuinschermen een mooie afwerking geven met een afwerklijst of afdeklijst. De PVC tuinschermen zijn gemaakt van kunststof latjes of buisjes, aan elkaar gebonden met een kunststofdraad. De latjes zitten dicht op elkaar en daardoor heeft het scherm een hoge zichtdichtheid. Je kunt er niet of nauwelijks doorheen kijken.

Bijzondere kunststof tuinschermen

Een bijzondere soort kunststof tuinscherm is de kunsthaag. De kunsthaag is er in de uitvoeringen: Hedera en Taxus. Je kunt de kunsthaag bevestigen aan bestaande schuttingen of hekwerken. Ideaal als je snel een lelijke schutting wilt wegwerken. Naast de reguliere kunststof tuinscherm en de kunsthaag is er de composiet schutting. Het materiaal waarvan de composiet schutting is gemaakt, is een combinatie van kunststof en hardhoutvezels.

PVC tuinschermen plaatsen

Een PVC tuinscherm kan je plaatsen tegen betongaas, een hekwerk, een schutting of een lelijke muur. Als je het scherm tegen betongaas of een hekwerk wilt plaatsen, kan je deze vastmaken met tiewraps. Tegen een schutting kan je het scherm vastspijkeren met krammen. Bij het wegwerken van een lelijke muur, moet je eerst houten panlatten tegen de muur plaatsen. Een snelle manier om de panlatten te bevestigen, is het gebruik van montagekit. Als de panlatten geplaatst zijn, kan je het tuinscherm met krammen aan die panlatten bevestigen.

Linkruil.org

Comments are closed.