Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tuinwerkzaamheden Rotterdam door vakman tegen gunstige tarieven

Tuinaanleg Rotterdam door professional tegen gunstige tarieven

Wilt u zorgeloos genieten van een mooie tuin maar komt u maar niet aan uw tuinonderhoud toe?
Boom Hoveniersbedrijf uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, helpt u graag bij uw tuinwerkzaamheden.

Tuinwerk van A tot Z.
Tuinonderhoud, tuinontwerp- aanleg of een mooie overkapping? Wij hebben de “know how” in huis en niet vergeten de materialen.
Graag horen we uw wensen en eisen en samen komen we tot een mooi resultaat.
Bent u zoekende naar een beschut plekje om in, of juist uit de zon te zitten, wilt u een mooie vijver, of ziet u op tegen het snoeien van die reusachtige boom? Geen zorgen, boomchirurgie is een specialisme van Boom Hoveniers!

Een tuinman of hovenier? Een vakman!
Sommige mensen schrikken van het woord hovenier. Een hovenier is een tuinman met vele specialiteiten en u kunt zeker rekenen op vakmanschap. Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten.

Ook voor kleinere tuinen kunt u het beste advies vragen aan Boom Hoveniersbedrijf.
“Vele mensen zijn bang om een hoveniersbedrijf te benaderen voor regulier tuinonderhoud. Dit is niet nodig, onze tarieven zijn zeer scherp, en u heeft geen onnodige, bijkomende kosten van derden voor boomonderhoud, bestrating of andere specialistische zaken. ”aldus hovenier en eigenaar Piet Boom.

Tarieven hovenier extra voordeling
De tarieven voor het aanleggen en onderhouden van tuinen zijn sinds maart extra aantrekkelijk door de verlaging van het BTW tarief van 21% naar 6% over de arbeid.

Wilt u meer informatie over de diensten van de tuinman bij Rotterdam? Boom Hoveniersbedrijf helpt u graag! Kijk op onze site of bel met 010 – 451 29 30. Wij komen graag bij u langs.

Boom Hoveniers

Boom Hoveniersbedrijf nabij Rotterdam voor al uw tuinwerkzaamheden.

Linkruil.org

Comments are closed.