Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uil dekbedovertrekken

Het is mogelijk om bij Koalabedding uil dekbedovertrekken te halen. Tegenwoordig zie je overal uilontwerpen ook op een uil dekbedovertrek. Waarom deze vogels zo populair zijn geworden is lastig te zeggen. Het kan liggen aan hun unieke voorkomen. Uilen hebben zowel iets schattigs als iets mysterieus. Er is daarom genoeg reden om ze af te beelden op kinderbeddengoed. In onze webshop kan men verscheidene dekbedovertrekken vinden met deze schitterende dieren.

De overtrekken met uilen zijn allemaal van katoen gemaakt. Deze zijn in verschillende afmetingen te krijgen. Als je jouw dochtertje en zoontje een overtrek wil geven met deze vogels is dat mogelijk. Als je dus een kinderslaapkamer wil voorzien van een vrolijk uil dekbedovertrek dan kan je dat bij ons halen.

Uilen en dessins

Er zijn tal van uil dekbedovertrekken te krijgen met kleurige dessins en patronen. Voor de jongens zijn er ontwerpen met bruine en blauwe uiltjes te vinden die op een beige achtergrond zijn afgebeeld. Tevens zijn er opties voor meisjes verkrijgbaar. Je kan bijvoorbeeld een Kleine Uil dekbedovertrek krijgen van het merk Baby Best. Daar staat een lichtroze uiltje op geprint dat op een takje zit. De steunkleur die in het tafereel wordt gebruikt is zachtroze. Verder is er nog het bijzondere ontwerp van Briljant. Zij maken gebruik van zijdegaren. Het is een borduursel van uiltjesfiguren die zich op een witte strook bevinden. Er is een lint toegevoegd en verder is het bezaaid met uilen afbeeldingen. Kijk op onze site voor meer informatie over uil dekbedovertrekken en unieke dessins.

Goed kinderbeddengoed

Al de uil dekbedovertrekken zijn goed kinderbeddengoed gemaakt van hoogwaardige materialen. De stof die gebruikt is is katoen. Deze stof houdt jouw kind in de wintermaanden warm en in de zomermaanden zorgt het juist voor een goede ventilatie en koelte. Een andere eigenschap van deze overtrekken is dat ze sterk zijn en lang meegaan. Haal daarom snel een uil dekbedovertrek uit onze shop.

Linkruil.org

Comments are closed.