Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uw badkamers renoveren? Denk eens aan een inloopdouche

De natte ruimte is inmiddels meer dan puur een kamer waarin u zichzelf kunt opfrissen voor een nieuwe dag, of juist even ontspannen wanneer deze achter de rug is. Badkamers krijgen steeds meer een persoonlijke wellnessfunctie en steeds meer mensen laten bijvoorbeeld bad, stoomcabine en/of zelfs een sauna installeren, compleet met aanwezige aromatherapie, muziekinstallatie met rustgevende tonen en verdere verfraaiingen om volledig tot rust te kunnen komen. Een inloopdouche is dan een stijlvolle toevoeging aan uw eigen wellneshaven. Dus gaat u de badkamers renoveren, dan is deze douche zeker een waardevolle toevoeging.

Wat is het?

De open douchecel is een doucheruimte die niet wordt afgesloten door douchegordijnen en wanden en geen hoge opstaande randen heeft. Dit geeft een groot aantal optische en praktische voordelen die er gezamenlijk voor zorgen dat deze variant op de douche steeds meer aan populariteit wint.

Wat zijn de voordelen?

Zoals genoemd, de inloopdouche biedt een groot aantal voordelen en dat op een groot aantal vlakken. Allereerst is het een echte eyecatcher voor in de moderne badkamers. Less is more, en de open douchecel maakt daar optimaal gebruik van. De vloer loopt licht hellend af, waardoor het water altijd richting het waterputje of de douchegoot stroomt. Hierdoor is er geen volledig afgesloten ruimte meer nodig, waardoor een enkele glazen of stenen wand volstaat.

Praktisch gemak

Door bovengenoemde is dit type douche toegankelijk voor kinderen en mensen die minder ter been zijn. Er is geen opstaande rand welke struikelgevaar vormt. Door de open inrichting ervaart u nooit meer dat vervelende verschil in temperatuur tussen doucheruimte en badkamer zelf. Tevens is het onderhoudsvriendelijk en hygi├źnisch vanwege het gebrek aan rubbers en overbodige randen.

Prijstechnisch interessant?

Door de zeer moderne uitstraling verwachten veel mensen dat het ook erg duur zal zijn. Maar schijn bedriegt! Juist door de eenvoudige opzet zijn ze dikwijls vrij goedkoop voor de luxueuze uitstraling die ze meebrengen. Uw badkamer renoveren hoeft zeker niet opeens extra hoog in de kosten te lopen.

Waar te vinden?

Bij de betere sanitairspeciaalzaak heeft men zeer veel ervaring met de verschillende modellen en ook de installatie daarvan. Bezoek uw sanitairspecialist en laat u informeren, adviseren en inspireren!

Linkruil.org

Comments are closed.