Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uw woning beter isoleren

Woningen kunnen veel warmte verliezen door allemaal verschillende factoren. Wilt u uw huis beter isoleren en daar door veel geld besparen op uw energierekening? Dan kunt u een aantal dingen doen. U kunt uw muur, dak of vloer isoleren maar dat kost vaak veel geld. Er is ook een goedkopere manier van isoleren. U kunt namelijk nieuwe ramen laten plaatsen in uw woning, daarmee kunt u veel geld besparen. Via het raam kan veel warmte ontsnappen waar door u onnodig veel stookt in huis. Op den duur gaat daar veel geld in zitten, door uw ramen te vervangen voor isolerend glas kunt u veel geld besparen. De investering kan binnen 2 jaar weer terug verdiend zijn.

Glas vervangen

U kunt door simpelweg uw ramen te vervangen veel geld besparen op uw maandelijkse energierekening. Glas vervangen door isolerend glas houdt de kou van buiten tegen en de warmte binnen in huis. Bent u nieuwsgierig geworden naar de prijs voor isolerend glas? Kijkt u dan eens op de site van een glaszetter. Als er geen prijzen op de site staan, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het bedrijf zal dan contact met u opnemen of een offerte naar sturen. Als uw huis is voorzien van isolerend glas kunt u gelijk resultaat zien op uw energierekening.

Glassoorten

Er zijn een aantal glassoorten op de markt die uw huis kunnen beschermen tegen de kou van buiten. Zo kunt u uw huis voorzien van dubbel- , isolerend- en HR glas. Ze kunnen uw huis allemaal warm houden maar het HR en isolerend glas behalen het hoogste rendement. Doordat er gas wordt gespoten tussen de binnen en de buiten raam wordt en geen kou of warmte doorgelaten. Naast glas dat uw huis warm houdt, is er ook veiligheidsglas en glas in lood. Veiligheidsglas zal door een coating niet is gevaarlijk grote scherven uit één vallen. Glas in lood kunt u laten plaatsen om uw huis een fraai tintje te geven.

Linkruil.org

Comments are closed.