Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Viridi Gardens breidt activiteiten uit met kunstgras

Een mooie harmonieuze tuin geeft een gevoel van vrijheid. Het is een plek waar u tot rust kan komen. Dit is de filosofie die Viridi Gardens nastreeft in haar tuinontwerpen. De wensen van de klant zijn belangrijk om te komen tot een concept dat volledig aansluit bij de wensen en noden, zowel op esthetisch als op functioneel vlak. Viridi Gardens creëert tuinen op maat, naar elke stijl en elk budget.

Toenemende vraag naar kunstgras

De laatste jaren merkten wij een toenemende vraag naar kunstgras, aldus zaakvoerder Olivier Serrien. Wij willen onze belofte waarmaken en daar hoort kennis van nieuwe tuinmaterialen zeker bij. Wij hebben de markt afgezocht, niet alleen naar de beste grastapijten maar ook naar kennis. Als snel kwamen wij uit bij een collega die zich volledig gespecialiseerd heeft in kunstgras. Door deze collega zijn wij zo enthousiast geraakt dat wij besloten hebben een team volledig te specialiseren in de verkoop en plaatsing van kunstgras. Dat er veel meer bij komt kijken dan in je in eerste instantie denkt bleek wel.  In 2014 hebben wij regelmatig meegelopen om alle kneepjes van dit vakwerk goed in de vingers te kijken. Bij kunstgras plaatsen krijg je maar één kans. Dit moet je goed doen want het gras herstelt zichzelf niet.

Kunstgrasservice Oost-Vlaanderen

Wij breiden onze activiteiten uit onder de naam Kunstgrasservice. Dit doen wij omdat wij willen laten zien dat wij niet zo maar kunstgras verkopen maar dit als expertise ook serieus nemen. Om goed werk te leveren komt onze kennis als tuinaannemer goed van pas. Het begint namelijk bij een goede fundering die vergelijkbaar is met bestrating. Die werken voeren wij al veel langer uit. Als leverancier hebben wij gekozen voor Royal Grass. Wij vinden dit het meest realistische kunstgras en daarnaast krijgen wij veel support op het gebied van aanleg, met dank aan onze collega verdeler in West-Vlaanderen.

Wilt u meer weten of zien welk aanbod wij bieden? Kijk dan op onze nieuwe website www.kunstgrasservice.be. U vindt hier een overzicht van alle kunstgrassen inclusief de prijzen. Onze prijzen zijn overigens inclusief plaatsing. Hiermee zijn wij de voordeligste plaatser in Oost-Vlaanderen. 

Linkruil.org

Comments are closed.