Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloeistofdichte vloeren, Hoe en wat?

Vloeistofdichte vloeren

Een vloeistofdichte vloer is enorm belangrijk om het werk na alle tevredenheid goed presteren. Zeker in de garage, het onderwijs en misschien wel het belangrijkst een horecavloer. Een vloer waar aller op kan vallen zonder schade te berokkenen. Dus zowel alle vloeistoffen zoals water en bijvoorbeeld olie als grote druk waaronder grote apparaten en machines voor in een werkplaat. Maar deze vloeistofdichte vloer moet natuurlijk ook goed schoon te maken zijn. Denk maar aan de dagelijkse schoonmaak afsluiting in de keuken of de laatste ronde in de garage.

Veka-vloersysteem

Maar bij welke vloeistofdichte vloer is dit allemaal mogelijk. Al deze eigenschappen zijn mogelijk bij het Veka-vloersysteem. Vloeistofdicht, gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen elke druk. Het Veka-vloersysteem is geproduceerd van duurzaam gerecyclede PVC materialen waardoor de vloer tegen hoge druk kan en uitermate goed geschikt is voor veel gebruik. Bijvoorbeeld in de keuken waar iedere dag enorm veel wordt gelopen en waar veel zware apparaten op de vloer staan.

Het Veka-vloersysteem wordt extra goed gemonteerd om ervoor te zorgen dat het een vloeistofdichte vloer wordt en blijft voor minimaal de komende dertig jaar. Zo wordt de vloer eerst aan elkaar vastgemaakt met een koudlas waardoor de tegels tegen elkaar gevulkaniseerd worden op de liplas verbinding. Vervolgens worden er op de tegels een lasdraad gespannen met een thermische las waardoor de tegels nog beter vast blijven zitten. Hierdoor wordt iedere horecavloer compleet vloeistofdicht en zorgt het ervoor dat iedere gebruiker perfect kan werken met deze vloer zonder enig oponthoud.

Afwerking vloeistofdichte vloer

De afwerking is uitermate belangrijk en geeft de vloer een nog beter beeld. Deze afwerking kan gekozen worden met verschillende kleuren. Zo kan er worden gekozen voor een gekleurde lasdraad of voor gekleurde tegels. De tegels zijn standaard zwart maar kunnen worden besteld in tientallen verschillende kleuren. Denk aan grijs, blauw, turquoise en bijvoorbeeld bruin. Daarnaast zoals gezegd zijn de lasdraden te bestellen in nog veel meer kleuren. Van basis zwart tot aan geel of van antraciet tot aan rood, werkelijk alles is mogelijk.

Naast kleuren tegels en lasdraden is het mooi om een vloeistofdichte vloer af te werken met een mooie holpint of rechte afwerkplint. Dit zorgt ervoor dat als er water op de vloer staat dat dit nooit de muur aantast.

Linkruil.org

Comments are closed.