Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloerlampen, handige lampen voor in huis

We kunnen niet meer zonder verlichting. Ons leven is zonder verlichting ondenkbaar. Op het werk, thuis, op school, werkelijk overal is licht nodig, zelfs als de zon schijnt. In huis is verlichting misschien wel het allerbelangrijkste. Thuis is het niet slechts een bron van licht alsmede ook een sfeerbepalende factor.

Lampen in huis

Meestal doen we dit niet, of beter gezegd, eigenlijk doen we het nooit, maar als je de lampen die je in huis hebt eens zou tellen, dan zijn dat er nogal wat. En dan hebben we het niet over alle led lampjes die in de apparatuur is verwerkt, maar puur over de lichtbronnen die je hebt.

In de slaapkamer is dit in de meeste gevallen een plafondlamp en nachtlampjes ontbreken praktisch ook nergens. Wordt er huiswerk gemaakt, dan is er een bureaulamp of een staande lamp onmisbaar. Ook in de badkamer en het toilet zijn plafondlampen onmisbaar.

In de keuken ontbreekt ook de plafonniereof hanglamp niet. Daarnaast zijn er vaak wat kleinere lampjes aanwezig om het keukenblad wat in het licht te zetten. Zo heeft iedere ruimte zijn verlichting in allerlei soorten.

Vloerlampen

Een lamp die men als standaard ervaart blijkt vaak wat meer in huis te hebben dan men op het eerste gezicht vermoedt. Zo is dat ook het geval met de staande lamp. Deze lamp staat ergens uit het looppad en valt pas op zodra het donker wordt. Niet de vloerlamp zelf, maar wel het licht dat dezegeeft.

Het licht van een vloerlamp kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Het licht kan ergens op worden gericht en dat zijn dan meestal objecten die door de verlichting beter tot hun recht komen. Denk dan aan een familieportret, een beeldje, een mooie plant of een poster. Maar ook als het licht gewoon op de muur wordt geprojecteerd, dan kan dit een heel leuk effect geven. Maar vloerlampen kunnen nog meer. Is er opeens behoefte aan licht op een bepaalde plek omdat hetgene wat je daar wilt doen simpelweg meer licht behoeft, dan is er de oplossing: de vloerlamp.

Veel modellen

De staande lamp wordt in heel veel modellen geleverd. Er zijn er met slechts één lamp, maar ook met twee, drie of vier spotjes. De hoogte varieert ook enorm onder de verschillende modellen en uiteraard moet u een keuze aan verschillende kleuren hebben. Staande lampen zijn dan ook onmisbaar en passen in iedere woning.

Linkruil.org

Comments are closed.