Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloerlampen, hanglampen en meer. Welke verlichting past bij u?

Bent u op zoek naar een lamp, dan lijkt het aanbod haast eindeloos. Wat voor soort verlichting heeft u nodig en welke stijl past bij u? Vloerlampen, hanglampen, tafellampen, plafonnieres, voor iedere plek in uw woning is passende verlichting verkrijgbaar, in iedere stijl, uitvoering en formaat.

Maar hoe bepaalt u wat de juiste lamp voor u en uw woning is? Dit hangt af van een aantal factoren. Wat is het doel van de lamp? Moet de lamp fel licht geven of wilt u deze voor het versterken van de sfeer gebruiken? En op welke plek moet de lamp komen? Vloerlampen zijn uitermate geschikt voor het verlichten van hoeken, wandlampen creëren sfeer, terwijl hanglampen boven geen enkele tafel mogen ontbreken.

Als u weet wat voor soort verlichting u nodig heeft, dan kan de zoektocht beginnen. Wanneer u de voorkeur geeft aan een landelijke of klassieke stijl, dan kunt u kiezen voor verlichting met houten armaturen en stoffen lampenkappen. Geeft u juist de voorkeur aan een moderne interieurstijl, dan kunt u kiezen voor een metalen lamp, een RVS look en matglas.

Volgt u de trends, dan is het goed mogelijk dat u bij een industriële lamp uitkomt. Deze lampen zijn op dit moment erg in trek door de robuuste en minimalistische uitstraling. Niet alleen de stijl en het materiaal kan uw keus bepalen, maar ook de kleur van een lamp speelt een belangrijke rol. Kiest uvoor een effen lamp, bijvoorbeeld een witte, of juist een kleurrijke lamp? De materiaal-en kleurkeuze van de lamp zal de uitstraling in uw woning beïnvloeden. Maar dat niet alleen. Bij de keuze van de juiste lamp wegen nog een aantal factoren mee.

Allereerst moet de lamp bij de rest van het interieur passen. Zo ontstaat er een mooi geheel. Ook de plaats waar de lamp geplaatst moet worden is belangrijk. Wilt u de lamp fel, maar ook zacht laten branden, kies dan voor een dimmer zodat u de lichtsterkte zelf kunt bepalen. Wanneer u er niet helemaal uitkomt, laat u dan adviseren en informeren over de mogelijkheden. Ook kunt u een lichtplan laten maken, zodat u zeker weet dat uw woning die uitstraling en sfeer krijgt waarnaar u op zoek bent.

Linkruil.org

Comments are closed.