Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vrijstaande Baden en Bijpassend Badkamermeubel

Wat is er zo vrij aan vrijstaande baden?

Dit bad staat vrij in de ruimte, dus niet tegen een muur. Daardoor kunt u er aan alle kanten instappen. Doordat het vrij staat, trekt het de aandacht naar zich toe en is het bad het middelpunt van de badkamer. In combinatie met een vrijstaande badkraan kunt u er een oogstrelend geheel van maken. Het zal een genot zijn om er een bad in te nemen of om lekker weg te dromen en de stress van die dag van u af te laten glijden.

Wat voor keuze is er in deze bad(kuip)en?

Iedereen kent wel oude foto’s of films waar de kuipen met klauwvoeten op/in voorkomen. Deze klassieke vorm is nog steeds verkrijgbaar, al is het design wel wat gemoderniseerd. Daarnaast zijn er extra luxe designmodellen met prachtige gestroomlijnde vormen verkrijgbaar. Mag het allemaal wat minder zijn, dan is er ook keuze uit eenvoudige, maar toch elegante en uiterst comfortabele modellen. Welk model en voor welke stijl u ook kiest, met een vrijstaande uitvoering is de eyecatcher in iedere badkamer.

Waar kunt u deze baden vinden?

Wat dacht u van Sanitairtoppers.nl? U kunt hier eenvoudig online uw droomsanitair bestellen. U heeft keuze uit een prachtige collectie vrijstaande baden. Alle stijlen, afmetingen en merken zijn er verkrijgbaar. Zo kunt u altijd een bad vinden dat past bij uw stijl.

Bijpassend badkamermeubel

Een badmeubel heeft diverse voordelen. Ten eerste kunt u er in hele hoop in kwijt. Van douchebenodigdheden en handdoeken, tot aan toiletartikelen, schoonmaakmiddelen en noem maar op. Daarnaast is een mooi badmeubel een toevoeging aan de sfeer in de badkamer. Helemaal wanneer u de stijl en kleur afstemt op uw badkamerinterieur.

Wat voor soorten meubels zijn er?

U kunt uw badkamermeubel volledig afstemmen op de inrichting van uw badkamer. Dat wil zeggen, u kunt kiezen voor klassiek, romantisch, modern of design. Er zijn veel maten en uitvoeringen, van simpel tot aan prachtig design. U kunt een klein meubel kwijt onder uw wastafel, of in een onhandige hoek een praktische opbergruimte creëren. Er zijn ook grotere exemplaren verkrijgbaar, compleet met deuren, planken, lades en een spiegel met verlichting. Kijk eens rond in uw badkamer, bepaal waar een leuk meubel kan staan en ga dan op onderzoek uit.

Linkruil.org

Comments are closed.