Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar koop ik een goedkope minikoelkast?

Er zijn dagelijks veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe koelkast. Veel mensen hebben moeite een geschikte koelkast te vinden die bij hun past. Dit komt omdat koelkasten bestaan in verschillende prijzen, vormen, maten en koeltechnieken. Maakt dit ook voor jou de keuze van een koelkast lastig? Dan zal je na het lezen van dit artikel waarschijnlijk wel een geschikte koop kunnen plaatsen.

Waarom een nieuwe koelkast?

Voor je een koelkast gaat kopen moet je te  eerste beseffen waarom je een nieuwe nodig hebt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een nieuwe koelkast wilt. Bij een defecte zou je heel eenvoudig voor een soortgelijke koelkast kunnen kiezen, maar om je aan een échte goede koop te helpen moet u eerst verder lezen. Wat nog niet bij iedere consument duidelijk is maar waar onze overheid en maatschappij nu wel op aandringen is om energiezuinige apparaten aan te schaffen vanwege de enorme energieverspilling die oude koelkasten met zich mee brengen. Om zeker te zijn van een koelkast die niet teveel energie verspilt raad ik je aan een nieuwe koelkast of minikoelkast te kopen met energie label A. De plaats in huis bepaalt uiteraard ook waarnaar je kan zoeken, want deze moet passen op de plaats die je voor ogen had. Zorg er dus voor dat de maximale afmeting bij jou bekend is. Dan is er nog een functioneel aandachtspunt, want als je je koelruimte wilt uitbreiden dan moet je weten hoeveel je extra wilt opslaan in de nieuwe koelkast en hoeveel inhoud hij dan moet hebben.

De verschillende technieken

Voor koelkasten zijn er meerdere manieren om te koelen. We kennen de thermo-elektrische  koelkast, compressorkoelkast en de absorptiekoelkast. Maar wat is nu het concrete verschil? Om hier  een goed antwoord op te hebben benoem ik de vóór- en nadelen, zodat u deze op elkaar af kunt stemmen.  Een absorptiekoelkast is geruisloos. De temperatuur wordt omlaag gebracht door de warme lucht uit de koelkast te ontrekken. Een compressorkoelkast maakt weinig geluid en moet 8 uur lang rechtop staan voordat hij wordt aangesloten. Dit om de koelvloeistof te laten zakken. De compressortechniek betekent dat de koelvloeistof verdamt wordt waardoor de warme lucht uit de koelkast ontrokken wordt. Als laatste hebben we de thermo-elektrische koelkast. Het voornaamste voordeel van een thermo-elektrische minicooler is het lichte gewicht. Hij is bovendien erg makkelijk te verplaatsen en dus handig voor in de auto of op reis. Het nadeel van een thermo-elektrische koelkast is dat hij geluid maakt bij het koelen en daarom ongeschikt is voor op een slaapkamer.

Waar koop je de koelkast?

Als je bepaalt welke afmetingen en inhoud je nodig hebt, het juiste energie label erbij kiest en ook weet voor welke doeleinde, dus welke koeltechniek u nodig heeft kunt u al een geslaagde koop plaatsen. Koop uw koelkast bij een specialistische winkel. Dat kan ook een fysieke winkel zijn. Voor de mensen die bij hun aankoop ook nog geld willen besparen adviseer ik http://www.minicoolers.nl .

minicooler

Linkruil.org

Comments are closed.