Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wandelen en fietsen in de omgeving van Twente

Twente is de perfecte locatie voor liefhebbers van wandelingen en fietstochten door de natuur. Wil je ’s ochtends graag een wandeling maken door de omgeving van Twente, of gaat je voorkeur juist uit naar een lange fietstocht? In beide gevallen zit je in Twente helemaal goed. Je vind hier diverse wandel- en fietsroutes van verschillende afstanden. Landgoed de Wilmersberg ondersteunt al jaren het werk van Landschap Overijssel. Hierdoor draagt het hotel bij aan natuur en landschap in de Twentse streek.

Kom even helemaal tot rust

Een van de grote voordelen aan de omgeving van landgoed de Wilmersberg is dat het erg rustgevend is. Als je een moment voor jezelf wil om even te relaxen, maar stil zitten is niks voor jou, dan is het misschien een idee om een wandeling of fietstocht te maken door de natuurrijke omgeving. Even je hoofd leegmaken en nergens anders aan denken dan de prachtige natuur in Twente. Tijdens de wandeling is er genoeg te bekijken en te zien. De prachtige omgeving van Twente laat je niet in de steek.

Wandelroutes

Er zijn in Twente verschillende wandelroutes met diverse afstanden. Onder andere in Geesteren, Vasse, Groot Agelo, Denekamp, de Lutte, Losser, Diepenheim, Goor en Delden vind je de leukste wandelroutes in Twente. Ga op pad met goede schoenen, een lekkere lunch en goed gezelschap. Vele wandelroutes zijn geschikt voor honden. Heb je een hond en vind je het leuk om deze mee te nemen tijdens het wandelen? Dat kan! Zoek vooraf even goed uit waar het wel en niet mag om teleurstelling bij aankomst van de start van de route te voorkomen. Gelukkig is er genoeg keuze en diversiteit aan wandelroutes in Twente. Voor de beginners en ervaren wandelaars zijn er genoeg leuke kilometers om af te leggen.

Afbeeldingsresultaat voor omgeving twente

Linkruil.org

Comments are closed.