Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Welke en suite deuren voor uw ensuite?

In de 19e eeuw was het een gebruikelijke oplossing voor wie zijn voor- en achterkamer op stijlvolle wijze wilde scheiden. Spijtig genoeg raakte de meest elegante vorm van kamerscheiding na de tweede wereldoorlog in ongebruik. Tijdens de wederopbouw moest er immers niet enkel snel, maar ook zo goedkoop mogelijk worden gebouwd. Zonde natuurlijk, want de dubbele schuifdeuren bieden immers tal van mogelijkheden qua inrichting, zijn bijzonder praktisch en vormen ook nog eens een lust voor het oog. Gelukkig is dit fraai stukje woontechniek weer helemaal herontdekt en is de veelzijdigheid inmiddels groter dan ooit daarvoor.

Wat voor afscheiding kiest u?

De eerste en suite afscheidingen waren niet meer dan twee simpele schuifdeuren. Het duurde echter niet lang vooraleer men ontdekte dat er zoveel meer mee gedaan kon worden. Al snel werden er kasten rondom de deuren gebouwd, waar de deuren bij het openen tussen schuiven. Vitrines voor kunst en foto’s, heuse boekenkasten of simpelweg gewone kastruimte werden al snel gecreëerd. Dankzij moderne technieken zijn de grenzen nu helemaal eindeloos. Er worden inmiddels zelfs aquaria gebouwd waar de deuren achter kunnen verdwijnen!

Het belang van de en suite deuren

Vanzelfsprekend zijn de deuren van groot belang voor wie een kamer en suite in zijn woning wenst. Klassieke houten deuren geven een nostalgische uitstraling aan de afscheiding, terwijl privacy zo eenvoudig verkregen kan worden. Wie meer licht en ruimte wenst, kan kiezen voor moderne glazen deuren terwijl er ook nog de zeer stijlvolle gulden middenweg is van houten deuren met glas – in – lood beraming, welke verkrijgbaar zijn in alle mogelijke varianten.

Meesterschap maakt vakmanschap

Feit blijft dat en suite deuren vakwerk vereisen. Het geheel moet namelijk niet alleen fraai ogen, maar ook nog exact in de daarvoor bestemde ruimte passen. Opmeten, bouwen en plaatsen gebeuren met de grootste nauwkeurigheid. Daarom is het belangrijk dat u een specialist vindt welke precies verstaat welke richting u met uw ensuite op wilt. Zo weet u zeker dat u nog vele jaren lang plezier hebt van uw boekenkast, stellage of simpelweg afscheiding met schuifdeuren. Uw specialist voorziet u graag van meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.