Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zomervakantie

Zomervakantie

Dit jaar hebben wij besloten om een stacaravan op een camping in Italië te huren. De camping ligt aan het Gardameer. Na een lange reis, komen wij aan bij de camping. Na ingecheckt te zijn en onze sleutel te hebben ontvangen, rijden wij naar de stacaravan.

Het is werkelijk een hele mooie stacaravan. Net als op de foto’s. Al snel valt de mooie barbecue op. Daar gaan wij de twee weken dat wij hier zijn, zeker gebruik van maken. Ook over de tuinmeubels hebben wij niks te klagen. Er staat een hele mooie loungeset voor de caravan. Er liggen geen kussens op, maar die zullen ongetwijfeld in de caravan of het naast gelegen schuurtje liggen. Er staan ook nog 6 ‘gewone’ stoelen, een tafel en een grote parasol. De parasol zullen wij zeker gaan gebruiken, want het kan hier aardig warm zijn heb ik gelezen. Momenteel is het denk ik een graadje of dertig, dus dan is het zeker geen overbodige luxe.

Als wij de caravan geopend hebben, valt het mij meteen op dat er een zeer luxe koffiezetapparaat staat. Dat is natuurlijk geen overbodige luxe, want ik ben toch wel erg gehecht ’s ochtends aan een lekker bakje koffie. Het valt mij ook op dat het enorm warm in de caravan is, maar gelukkig hebben wij voor een paar tientjes meer airco kunnen nemen. Ik stop de gekregen sleutels in de airco en zet deze aan. Een heerlijke koude lucht stroomt de caravan in. Geen slechte keuze geweest om dit voor een paar tientjes meer te nemen. Ik zeg; ”Laat onze vakantie maar beginnen!!!”.

Linkruil.org

Comments are closed.