Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zonwering schoonmaken

Door regen en door het weer kan uw zonwering smerig worden. Er komen groene randen in uw zonwering. Maar hoe maakt u dit schoon? Het enige wat u nodig heeft is een emmer lauw water, groene zeep, een paar doeken, wax en een zachte borstel. De klus is dan zo geklaard. Als u dit regelmatig bijhoud dan zal het niet een grote klus zijn en worden. let er wel op dat u niet in de volle zon uw zonwering gaat schoonmaken. De kans op vlekken is dan extra groot en dat wilt u liever voorkomen. Het vervuilde aluminium kunt u met een natte doek schoonmaken en als het nodig is met zeep. Gebruik nooit agressieve schoonmaak middel! Neem als u klaar bent af met een doek en dan kunt u het is de wax zetten. Het doek kunt u met de zachte borstel reinigen. Na de reiniging kunt u het met water afspoelen en op laten drogen.

Zonwering specialist

Bent u niet in staat om het zelf schoon te maken? Schakelt u dan een zonwering specialist in die het voor u kan reinigen. Zij weten precies hoe zij uw zonwering moeten schoonmaken en zij hebben er ook alle materialen en kennis van. Zo blijft uw zonwering mooi schoon en kunt u er in de zomer weer vol op van genieten.

Rolluik

Heeft u geen zin in het schoonmaken van uw zonwering, dan kunt u er voor kiezen om een rolluik te laten monteren. Dit weert de zon net zo goed. Één nadeel is dat u er niet buiten onder kunt zitten net als een zonnescherm. Rolluiken hebben daar in tegen weer andere voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk schoon te maken en hebben ze een inbraakwerende werking. Inbrekers kunnen niet zomaar binnen komen als u rolluiken voor uw ramen heeft gemonteerd. De keuze is aan u wat u doet, het is maar net wat bij u past.

Linkruil.org

Comments are closed.