Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zonwering schoonmaken

In principe is het schoonhouden van uw zonwering geen moeilijke klus. Alleen u moet er wel even de tijd voor nemen. Het is een gemakkelijke klus, met een emmer lauw water, groene zeep en een paar doeken kunt u al aan de slag. Maak niet in de volle zon uw zonwering schoon, de kans op vlekken is dan groot. Op een bewolkte dag kunt u heerlijk aan de slag. Uw aluminium kunt u ook gewoon schoonmaken met het lauwe water en de groene zeep. Na de schoonmaak kunt u het afspoelen met een emmer schoonwater. Gebruik voor de schoonmaak absoluut geen agressieve schoonmaak middelen, hiermee kunt u uw zonwering beschadigen.

Zonwering specialist

Heeft u geen zonnescherm en zit u er wel over na te denken? Schakel dan een zonwering specialist in. Zij kunnen u vertellen wat voor uw huis het beste is of wat het meest praktisch is voor u. De specialist weet precies wat er allemaal op de markt is en wat bij u in of aan het huis mogelijk is. Voor buiten zijn er verschillende soorten zonwering, u heeft de markiezen, knikarmschermen en bijvoorbeeld een screen tegen de zon. Deze screens kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden en zijn er in verschillende materialen. Met een screen van aluminium of kunststof werkt dit ook nog eens inbraak werend.

Aluminium shutters

Naast zonwering voor buiten is er ook zonwering voor binnen. Zonwering dat ook voor decoratie is bedoeld. Wilt u een moderne uitstraling hebben binnen in huis dan kunt u kiezen voor aluminium shutters. Shutters zijn een soort van zonwering deurtjes voor uw ramen die u open kunt zetten als u licht in huis wilt of juist dicht doet als de zon fel schijnt. Vroeger hadden veel huizen van dit soort houten shutters. Tegenwoordig zitten er geen shutters meer op onze woningen. Deze shutters geven uw huis wel een mooie antieke uitstraling.

Linkruil.org

Comments are closed.