Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Abonnement op de Telegraaf

De Telegraaf is de grootste krant van Nederland met een half miljoen abonnees en een lezersbereik van wel 2 miljoen mensen per dag. De krant verschijnt zes dagen per week. In het verleden werd ook een zondag editie verspreid, maar deze is vanwege een tegenvallende oplage en te weinig adverteerders gestopt.

De Telegraaf staat bekend als een rechtste krant. Sommige mensen vinden de krant weer wat meer populistisch geworden sinds de komst van hoofdredacteur Sjuul Paradijs.
De Telegraaf is ook initiator van de publieke omroep Wakker Nederland (afgekort als WNL). De leden van deze omroep zijn dan voornamelijk ook lezers van De Telegraaf. Ook de website van De Telegraaf.nl is erg populair en wordt dagelijks door miljoenen mensen bezocht.

Als je een abonnement neemt op de Telegraaf kan het zijn dat je je misschien gaat storen aan het formaat van de krant. Dit is het zogenaamde broadsheet formaat en ondanks dat de meeste kranten in Nederland zijn overgegaan op het tabloid formaat houdt De Telegraaf voorlopig nog vast aan het broadsheet formaat. Overigens verscheen De Telegraaf op zondag wel op tabloid-formaat.
Ga naar de abonnementen van De Telegraaf en kijk welk abonnement bij jou past. De Telegraaf aanbiedingen kunnen wellicht ook interessant zijn. Als nieuwe abonnee kun je ook een presentje krijgen. Met De Telegraaf blijf je in ieder geval altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Nieuws alleen landelijk nieuws, maar ook buitenlands nieuws, sportnieuws en het laatste nieuws over de sterren. De Telegraaf heeft ook verschillende bijlages zoals Vrouw. Op vrijdag verschijnt er altijd het magazine Vrouw.

Linkruil.org

Comments are closed.