Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De krant anno nu

De krant is bij ons allemaal bekend. Bij een krant denken we in de eerste instantie aan dat grote, niet erg handzame papier, bedrukt met zwarte inkt.  De eerste krant verscheen ongeveer 400 jaar geleden. Toen was de krant echter niet meer dan 1 velletje bedrukt papier. Het eerste dagblad verscheen ongeveer 200 jaar geleden.  In het begin richtte een krant zich vooral op het buitenlands nieuws. Dit met name omdat het voor handelaren en kooplieden erg interessant was voor de handel. Het binnenlands nieuws werd dan ook nauwelijks besproken, dit kwam pas veel later. De traditionele krant wordt tegenwoordig door veel mensen ’s ochtends bij het ontbijt gelezen. Rustig de dag beginnen met een ontbijtje en een kop koffie en het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Kranten zijn er om mensen te informeren, om verhalen toe te lichten en de advertentiemogelijkheden zijn voor bedrijven een zeer goede manier om hun producten aan een groot publiek aan te bieden.

De papieren krant

Kranten zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. De papieren kranten zijn, na een aantal moeilijke jaren, wellicht weer op hun retour.  De papieren kranten zijn dagelijks te koop in de kiosk, supermarkt of de tijdschriftenzaak om de hoek. Voor de vaste lezers bestaat er uiteraard de mogelijkheid om een abonnement nemen. Er gaat niets boven het dagelijks in je ochtendjas het laatste nieuws uit de brievenbus te pakken. Het kan soms een probleem zijn om uit te vinden welke krant het beste bij u als persoon past. Alle kranten bieden proefabonnementen aan. Voor een aanbiedingsprijs heeft u de mogelijkheid om rustig uit te zoeken welke krant nu echt aan uw wensen voldoet. Zo kunt u kijken of bijvoorbeeld een NRC abonnement echt bij u past, of dat u toch liever voor een Telegraaf abonnement kiest.

De digitale krant

Anno 2013 kunt u de krant natuurlijk ook digitaal lezen. Nieuws is natuurlijk op diverse nieuwswebsites te lezen, maar deze artikelen belichten voornamelijk de objectieve kant van het nieuws. Zoekt u meer diepgang, meer toelichting op hedendaagse thema’s en persoonlijke columns van bekende mensen uit het vak? Dan kunt u ook kiezen voor een digitaal krantenabonnement. U kunt dan de volledige krant lezen via de telefoon, tablet of computer.

Voor meer informatie over aanbiedingen op kranten bezoekt u krantaanbiedingen.nl

Linkruil.org

Comments are closed.