Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Drie redenen om de Donald Duck te lezen

Twijfel je erover of je wel een abonnement moet nemen op de Donald Duck? Wij vinden van wel, wij hebben dan ook drie reden om de Donald Duck te lezen op een rijtje gezet.

Het is leuk

De meeste mensen jong en oud vinden het erg leuk om de Donald Duck te lezen. Vele generaties hebben dan ook genoten van de vele avonturen van de Donald Duck. Als je eenmaal begint te lezen wil je niet meer stoppen. Het is een erg ontspannende manier van vermaak.

Het is leerzaam

Vele normen en waarden komen op een speelse manier ter sprake in de strips. Dit maakt de strips vaak ook spannend en is hetgeen wat de lezers kluistert aan de strips. Ze willen natuurlijk dat de stripfiguren de juiste keuze maakt en alles weer goed komt. Daarbij zie je vaak het gevolg van het maken van een slechte keuze, waardoor je in het dagelijks leven ook beter de gevolgen kunt overzien van de verschillende keuzes.

Betaalbaar vermaak

Doordat het relatief duur is om iedere week een nieuwe losse Donald Duck te lezen bestaat vaak het misverstand dat een abonnement wel duur zal zijn. Dit is echter niet waar, als je regelmatig de aanbiedingen in de gaten houdt, zul je zien dat de Donald Duck best betaalbaar blijkt te zijn.

Kortom, het is zeker een aanrader om ook te genieten van de Donald Duck en een abonnement op dit tijdschrift af te sluiten.

Linkruil.org

Comments are closed.