Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een prachtig boek laten drukken

Als je je eigen boek hebt geschreven, wil je deze natuurlijk ook laten drukken en uitgeven. Hiervoor kun je zoeken naar een online drukker die ook boeken drukt in kleine oplages. Als je denkt dat deze niet bestaan, dan heb je het mis, zoek bijvoorbeeld een in Google op ‘Boek drukken’. Je zult verscheidene resultaten zien van drukkerijen waar je je boek kunt laten drukken. Belangrijk is het om goed op de kosten te letten, het hoeft helemaal niet duur te zijn om een boek te laten drukken.

Bij Peterprint.nl is het mogelijk om je boek te laten drukken vanaf 5 exemplaren. Daarbij heb je ook nog de keus uit alle formaten en elke omvang die je maar wenst. Vanzelfsprekend worden de kosten per boek een stuk lager wanneer je besluit om een hogere oplage te laten drukken. Boek drukken wordt zo wel erg aantrekkelijk. Weet je nog niet hoeveel boeken je nodig hebt vraag dan aan je drukker of je een proefexemplaar kunt laten printen.

Verschillende opties

Bij het laten drukken van een boek kunt u kiezen voor verschillende opties. Je moet het formaat van het boek bepalen, het aantal pagina’s, de papiersoort, het papiergrammage en de druk. Qua papiersoort kun je kiezen voor papier met glans of mat papier.

Omdat het je eigen boek is lijkt het mij belangrijk dat je een prachtig boek hebt, dus dat je ook aandacht besteed aan de kaft van het boek. Een omslag kun je een stuk mooier maken door hem te lamineren. Je kunt hierbij nog kiezen voor glans of mat en de dikte van het papier.

Linkruil.org

Comments are closed.